Arka Sokaklar dizisinin yeni fragmanında büyük sürpriz

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar dizisinin yeni fragmanında büyük sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2017 09:19

Arka Sokaklar dizisinin dün akşam ekrana gelen son bölümünde beklenen oldu, Mesur komiser hayata döndürüldü. Alphan’ın tekrar uyuşturucu madde kullanmaya başlaması üzerine Zeliha boşanmaya karar verdi. Sürprizlerle dolu bölümün hemen ardından Arka Sokaklar 437. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, yeni bölümde neler olacak? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı ve daha fazlası detayda!

Haberin Devamı

Arka Sokaklar dizisinin dün akşam yayınlanan son bölümünde izleyicilerin nefesini kesen dakikalar yer aldı. Kanal D ekranlarının başladığı günden itibaren izleyicilerle güçlü bir bağ kuran dizisi Arka Sokaklar'da heyecan doruktaydı. Son bölümde Mesut ve Tunç yeniden ameliyata alındı. Ameliyat başarılı geçen baba- oğulun gözlerini açması hem ekibin hem ekran başındakilerin yüzünü güldürdü. Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı da kısa sürede  yayınlandı. Peki, her hafta başka bir macera yaşayan ekibi yeni bölümde neler bekliyor? İşte, ilk görüntüler!

ARKA SOKAKLAR TÜM FRAGMANLARI İÇİN TIKLAYIN

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Mesut, hastanede geçirdiği zamandan sonra iyileşir ve yeniden ekip arkadaşlarıyla çalışmaya başlar. Mesut'un gelişiyle şaşkına dönen ekip, sevincini gizleyemez ve mutlu olurlar. Nazike ise kendini tehlike içerisinde buluyor. Hüsnü'nün derdi ise bambaşka! Ali'nin bir tanıdığının samimi davranışları, Pınar ile aralarında soğuk rüzgarların esmesine mi sebep olacak?

Haberin Devamı

Ekibin ise zorlu bir görevi var! Suçluların alması gereken ceza yerini bulacakken, masum insanlar kurtulabilecek mi?

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Gümüş doktor ve hemşireleri gazla bayıltarak Mesut’un ameliyatına sızmıştır. Silahı dayayıp tam öldürecekken ekibimiz, aldıkları istihbarat doğrultusunda ameliyathaneye girer. Son anda Mesut’u kurtarırlar ancak Gümüş baygın numarası yaparak hastaneden kaçmayı başarır. Mesut ve Tunç yeniden ameliyata alınır. Ameliyat başarılı geçer ve ikisi de gözlerini açar.

Zeliha ve Alphan, ailelerini karşılarına aldıkları için, kalacak yerleri yoktur. İkisi de arkadaşlarının yanında kalır. Alphan’ın tekrar uyuşturucu madde kullanmaya başlaması üzerine Zeliha ipleri koparır ve boşanmaya karar verir. Alphan’ı girdiği uyuşturucu komasından Hüsnü kurtarır ama bir daha kızının yanına yaklaşmasına izin vermez. Zeliha ailesiyle arasını düzeltir ve evine geri döner.Mesut’un psikolojisi iyice bozulmuştur. Gümüş bulunmadan da rahat etmeyecektir. 

Gümüş’ün yurtdışında yaşayan karısı Andrea da örgütle bağlantılıdır. İstanbul’a, örgüt üzerinden para getirmeye çalışan kadın, Rıza Baba ve ekibi tarafından takip edilir. Haberi duyan Mesut’ta peşlerine takılır. Mesut bu durumdayken, ekip operasyona katılmasına razı olmaz. Mesut ne yapıp edip Gümüş’ün peşine düşmeye ve intikamını almaya kararlıdır.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Mesut ambulansla hastaneye kaldırılır. Oktay, Mesut’un yanındadır. Haberi alan Rıza Baba ve ekibi büyük şok yaşarlar. Selin ve Hüsnü, ilk uçakla Kovandere’ye, Mesut’un yanına gelirler. Gümüş kaçmıştır ve Mesut’a zarar vermek için her yolu dener. Mesut’un İstanbul’a gelmesi tehlikelidir. Gümüş ise, yapacağı eylem planlaması için İstanbul’a gelir.

Mesut’un karaciğerine saplanan kurşun, vücutta hasar yaratmıştır. Hayatta kalabilmesi için karaciğer nakli gerekmektedir. Uygun dokular aranır ve Tunç’un ki uyumludur. Oğlu tereddüt yaşamadan karaciğerinin bir kısmını vermeye hazırdır ancak oğlunun canına zarar vermek istemediği için kabul etmez. Değerleri düşen Mesut’un durumu, gitgide kötüleşir. Ekip, Tunç ve doktorun aldığı ortak bir kararla nakil yapılacaktır. Ancak, ameliyat başladığı sırada Gümüş sinsice bir planla hastaneye sızarak silahını Mesut ve Tunç’a doğrultur.

Haberin Devamı

TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BAKMADAN GEÇME!