Arka Sokaklar yarın var mı, bu hafta yok mu? Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman? Arkak Sokaklar son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar yarın var mı, bu hafta yok mu Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman Arkak Sokaklar son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2022 13:08

Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar yeni sezon ile kaldığı yerden ekran macerasına devam ediyor. Cuma akşamları yayınlanan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı merakla beklenirken, Arka Sokaklar yarın yok mu merak konusu oldu. Peki Arka Sokaklar yarın var mı, bu hafta yok mu? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Yeni sezonda da nefes kesen hikayesiyle izleyicileriyle buluşan Arka Sokaklar fragmanının yayınlanmaması izleyicide merak uyandırdı. Dizinin takipçileri Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman, bu hafta yok mu merak ediyorlar. Peki, Arka Sokaklar 25 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak mı, yarın yok mu?

ARKA SOKAKLAR BU HAFTA YOK MU?

Cuma akşamları ekrana gelen Arka Sokaklar'ın yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. 25 Kasım Kanal D yayın akışında dizinin yerine Örümcek Adam filmi yayınlanacak.

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Arka Sokaklar 639. bölüm ile önümüzdeki hafta cuma akşamı ekranlarda olması bekleniyor. Arka Sokaklar fragmanının yayınlanmasıyla birlikte yeni bölüm detayları netleşecek.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

18 Kasım 2022 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 638. Bölümünde ekip, başarılı bir operasyonla Kadem'i cezaevine yolluyor!

Haberin Devamı

Kadem ve Hülya yolun sonuna gelmişlerdir fakat Kadem’in yeni planları vardır. Geçmişte Hülya’yla bağlantısı olan örgüt üyeleri Abdül ve Yulia yeni oluşumlar içindedir. Ekibimiz onları durdurmak için elinden geleni yapacaktır. Yoksunluk krizi geçiren Mete, Tahir tarafından zorlu bir seçime maruz bırakılır. Uğur, annesinin ve kardeşinin katilinin kim olduğunu öğrenir ve onunla yüzleşir. Ayşe, şiddet gören ablasına yardım etmek ister ama bu durum Ayşe’nin başına çok büyük işler açacaktır.

BAKMADAN GEÇME!