Arka Sokaklar 651. Bölüm (son bölüm) izleme ekranı | Arka Sokaklar 651. bölüme Engin'in tutuklanması damga vurdu! İşte yeni bölüm fragmanı!

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar 651. Bölüm (son bölüm) izleme ekranı | Arka Sokaklar 651. bölüme Enginin tutuklanması damga vurdu İşte yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2023 02:32

Arka Sokaklar son bölüm izleme ekranı yayınlandı. Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın üstlendiği fenomen dizisi Arka Sokaklar 24 Kasım Cuma akşamı nefes kesen bölümle ekranlara geldi. Dizinin bu haftaki bölümünde, Derya, başından geçen kötü olaylar nedeniyle canına kıymak isterken bu olay bir çetenin gün yüzüne çıkmasına vesile oldu. Dizinin final anında ise Engin'in Sadullah'ı vurması ekranlara damga vurdu. Tüm bunların ardından Arka Sokaklar 652. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Arka Sokaklar 651. son bölüm kesintisiz full HD izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar 651. son bölüm tek parça yayınlandı. Kanal D’nin cuma akşamları ekrana gelen fenomen dizisi Arka Sokaklar’ın bu haftaki son bölümünde, Engin'in Sadullah'ı adliyeye götürdüğü sırada silahla vurması çarpıcı gelişmelerden oldu. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise Engin'in tutuklanması heyecan dolu anların sinyallerini verdi. Tüm bunların ardından son bölümü kaçıranlar için Arka Sokaklar 651. bölüm izleme ekranı Kanal D'nin internet sitesinden yayınlandı. İşte, Arka Sokaklar son bölüm izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

24 Kasım 2023 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 651. Bölümünde Engin, mecbur kaldığı bir durum yüzünden Hüsnü'yü de yakan kötü bir olaya imza atıyor!

Haberin Devamı

Arda, Emre ve Kadir'i bir konteynere hapseden Sadullah'ın planları istediği gibi gitmez. Polislerimiz konteynerden kurtulmayı başarabilecek midir?
Başak ve Memo ortadan kaybolur. Engin, eşi ve oğlunu bulmak için her yolu deneyecektir.

Derya, başından geçen kötü olaylar nedeniyle canına kıymak ister. Bu olay bir çetenin gün yüzüne çıkmasına vesile olacaktır.

Aylin, Serdar’dan aldığı teklife çok şaşırır. Hakan’la ilişkileri bu tekliften sonra zedelenecektir.

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI


Arka Sokaklar 652. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Engin tutuklandı! Sadullah ölecek mi?

Engin, Sadullah'ı öldürmeye çalıştığı için çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Apar topar hastaneye kaldırılan Sadullah ise ölüm kalım savaşı vermeye başladı. Rıza Baba ve ekibin bu kez hiç tanımadığı bir düşmana karşı mücadele etmesi gerekecek. Peki Sadullah'ı öldürmek isteyen diğer isim kim? Sadullah ölecek mi?

Arka Sokaklar aksiyon dolu bölümleriyle cuma akşamları saat 20.00'da Kanal D'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!