Arka Sokaklar 631. son bölümde İlyas Pınar'ı öldürdü mü? İşte Arka Sokaklar son bölüm ve sezon finali fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar 631. son bölümde İlyas Pınarı öldürdü mü İşte Arka Sokaklar son bölüm ve sezon finali fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2022 03:15

Arka Sokaklar son bölüm izleme ekranı, 631. bölümün ardından internetten yayınlandı. Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'ın 10 Haziran tarihli 631. son bölümünde, Pınar ve Caner, yıldırım nikahıyla evlenirken, İlyas'ın ise Rıza Babadan alacağı intikam hırsı dikkat çekti. Dizinin final anında ise İlyas'ın Pınar'ın yatak odasına giderek silah çekmesi akıllara, Pınar öldü mü? sorusunu getirdi. Tüm bunların ardından Arka Sokaklar 632. sezon finali fragmanı yayınlandı. İşte, Arka Sokaklar 631. son bölüm full HD izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar 631. bölüm tek parça yayınlandı. Her cuma ekranlarda fırtınalar estiren Arka Sokaklar'ın bu haftaki bölümünde, intikam planını yeğeni Caner'le planlayan İlyas'ın nikah sonrası Pınar'a silah doğrultması ekranlara damga vurdu. Yatak odasından gelen silah sesleri haftaya dizide çarpıcı gelişmelerin yaşanacağının sinyallerini verdi. Peki, Pınar öldü mü? Merak edilen tüm soruların yanıtı haftaya Arka Sokaklar'ın sezon finalinde belli olacak.

ARKA SOKAKLAR 631. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

10 Haziran 2022 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 631. Bölümünde Pınar, Rıza Baba ile husumeti olan eve gelin gidiyor!

Başak ve Engin arasında her şey yolunda gitmektedir. Ta ki Başak’ın arkadaşları Engin’i genç bir kızla görene kadar. Durumu öğrenen Başak başta Engin’e güvense de çok geçmeden içine bir kuşku düşecektir.

Haberin Devamı

Ekibimiz muhbirden alınan istihbarat sonucu lüks bir randevu evine baskın yapar. Tutuklanan kadınlardan biri olan Olga, kızının kadın satıcısı Ragıp tarafından esir alındığını söyler. Ekibimiz Olga’nın kızını kurtarmak için uğraşırken Selin ise Ragıp’ın peşine düşerek kendini tehlikeye atacaktır.
Şule internet üzerinden tanımadığı biriyle flörtleşmeye başlar. Durumu Nazike’den duyan Hüsnü sinirle buluşma yerini basar. Hüsnü’yü atlatan Şule’nin görüştüğü kişi herkesi şaşırtacaktır.

Caner ve Pınar sade bir nikah düzenler. Nikahtan sonra Caner’in Sakarya’daki yeni evine giderler. Yeni evli çiftin tehlikeli bir misafiri olacaktır.

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM (SEZON FİNALİ) FRAGMANI YAYINLANDI

Arka Sokaklar 632. Bölüm Sezon Finali Fragmanı yayında! Pınar'ın akıbeti merak konusu!

Efsane dizi 16. Sezon finaliyle ekrana geliyor. İlyas'ın silah doğrulttuğu Pınar'ın yaşayıp, yaşamadığı merak konusu oluyor. Rıza Baba ve eşi Ayla, hastanede acı için bekleyişlerini sürdürüyor. Ekip ise, Caner ve dayısı İlyas'ın peşine düşüyor.

Arka Sokaklar yeni bölümüyle Cuma 20.00'da Kanal D'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!