Arka Sokaklar 17. yeni sezon fragmanı yayınlandı! Üç yeni oyuncu.. Arka Sokaklar ne zaman başlayacak?

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar 17. yeni sezon fragmanı yayınlandı Üç yeni oyuncu.. Arka Sokaklar ne zaman başlayacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2022 02:19

Arka Sokaklar yeni sezon 633’üncü bölüm tanıtım fragmanı yayınlandı. Kanal D’nin, yapımını Erler Film’in üstlendiği, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi olan, Arka Sokaklar 17’nci sezona merhaba diyor. Yeni oyuncular ile ekrana gelmeye hazırlanan dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında Mesut'un öleceği sinyalleri verilirken, Tunç'un yaşadığı ihtimali heyecan dolu anlara neden oldu. Peki, Arka Sokaklar ne zaman başlayacak? İşte, Arka Sokaklar yeni sezon başlama tarihi ve tanıtım fragmanı.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar 17. yeni sezon fragmanı ile 633. bölüm tarihi netlik kazandı. Yeni yayın dönemine çıkmaya hazırlanan Arka Sokaklar'da üç yeni oyuncu dahil oldu. Sevilen dizide Batuhan Ekşi ‘Komiser Yavuz Aslan’, Cansın Çekili ‘Komiser Ayşe Arıcan’ ve Sebahat Kumaş da ‘Komiser Yardımcısı Nurcan’ rollerinde seyirci karşısına çıkacak. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise Mesut'un akıbeti merak konusu olurken Tunç'un başına gelenler de çarpıcı gelişmelerin sinyallerini verdi. Arka Sokaklar yeni sezonuyla 14 Ekim Cuma akşamı başlayacak.

ARKA SOKAKLAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Arka Sokaklar için yeni sezon yayın tarihi açıklandı. Merakla beklenen dizi 14 Ekim 2022 Cuma günü yeni bölümleriyle ekranlara gelecek.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR YENİ SEZON OYUNCULARI

Başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu’nun paylaştığı; Cansın Çekili, Batuhan Ekşi, Sebahat Kumaş, Cem Uçan ve Nuray Hüseynova’yı da kadrosuna katan Arka Sokaklar, yeni sezonu ile yakında Kanal D’de...

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ablası Songül ile yaşadığı duygusal kavuşma sırasında apar topar evden kovulan Cemal dışarıya çıktığında Ezgi’yi bulamaz. Songül’ün eşi Güngör’ün, Ezgi için bir planı vardır.

Engin’in kızı Gönül, ölen annesinden kalan mirasa konmak isteyen Sezai isimli bir tefecinin elindedir. Genç kızın Antalya uçağına binmediğini öğrenen Engin, kızın sevgilisi Deniz’in peşine düşer. Bu sırada Gönül canı pahasına da olsa kaçmaya çalışacaktır.

Ekibimiz Baki isimli bir torbacının izini sürer. Torbacının adresine ulaşan ekibimiz eve gittiğinde adamın ailesinin de bağımlı olduğunu görür. Ekibimiz bu ortamdan Baki’nin küçük oğlunu kurtarır. Oğlunu elinden alanların peşine düşen Baki, ekibimizden birinden intikam alacaktır.

Pınar’a ve Caner’e bir türlü ulaşamayan Ayla telaşlanmaya başlar. Durumdan şüphelenen ekibimiz genç çifti kontrol etmek için Caner’in evine doğru yola çıkar. Villaya vardıklarında karşılaştıkları sahne tansiyonların yükselmesine neden olacaktır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!