Arka Sokaklar 17. sezon ile ekrana gelmeye hazırlanıyor! Arka Sokaklar ne zaman başlıyor, yeni sezon oyuncuları kimler?

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar 17. sezon ile ekrana gelmeye hazırlanıyor Arka Sokaklar ne zaman başlıyor, yeni sezon oyuncuları kimler
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2022 13:18

Kanal D’nin ekrana geldiği günden bu yana ilgiyle izlenen dizisi Arka Sokaklar 17. sezonu ile izleyicisiyle buluşacak. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Arka Sokaklar ne zaman başlıyor merak konusu oldu. Dizinin takipçileri Arka Sokaklar yeni sezon araştırmalarına son günlerde hız kazandırdı. İşte, Arka Sokaklar yeni sezon bilgisi ve oyuncuları...

Haberin Devamı

Kanal D’nin ekrana geldiği günden bu yana ilgiyle izlenen, güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile cuma akşamlarına damgasını vuran dizisi Arka Sokaklar’ın yeni sezon çekimleri başladı. Yeni oyuncu kadrosu merak edilen diziye beş yeni oyuncu dahil oluyor.

ARKA SOKAKLAR NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yapımcılığını Erler Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un yazdığı Arka Sokaklar 17’nci sezonu ve yeni oyuncularıyla yakında başlıyor. Yeni sezon çekimleri başlayan dizinin eylül ayının ilk haftası başlaması bekleniyor.

ARKA SOKAKLAR YENİ SEZON OYUNCULARI

Başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu’nun paylaştığı Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosuna beş yeni isim katıldı. Cansın Çekili, Batuhan Ekşi, Sebahat Kumaş, Cem Uçan ve Nuray Hüseynova dizinin 17’nci sezonuyla ekrana gelecek.

Haberin Devamı

Cansın Çekili "Komiser Ayşe Arıcan" karakterine, Batuhan Ekşi "Komiser Yavuz Aslan" karakterine Sebahat Kumaş ise "Komiser Yardımcısı Nurcan" karakterine hayat verecek. Ayrıca Cem Uçan "Kadem", Nuray Hüseynova ise "Amina" karakteri ile izleyici karşısına çıkacak.

BAKMADAN GEÇME!