Anne'nin 11. bölüm yeni fragmanında morgdaki isim Cengiz mi?

Güncelleme Tarihi:

Annenin 11. bölüm yeni fragmanında morgdaki isim Cengiz mi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2017 11:37

Anne dizinini yeni bölümü için heyecan dorukta! Yılbaşından bu yana büyük bir merakla beklenen dizinin 11. bölüm fragmanları geçtiğimiz günlerde yayınlamış, özellikle 2. fragman kafalarda soru işareti bırakmıştı. Anne dizisinin 11. bölüm 2. fragmanındaki morg sahnesi, Cengiz mi öldü? sorularına neden olmuştu. Hem Turna'nın hem de diğer karakterlerin akıbeti bu akşam belli olacak. İşte, Anne dizisinin yeni bölümünden ilk görüntüler!

Haberin Devamı

Anne yeni bölümü için heyecanlı bekleyiş sürerken yayınlanan fragmanlarla merak dozu daha arttı. Özellikle 2. fragmandaki morg sahnesi dikkat çekti, Şule'nin kurtulduğu göze çarparken Cengiz'in ortalarda görülmemesi 'Öldü mü?' sorusunu gündeme getirdi. Peki, Anne dizisinin 11. bölüm fragmanlarında Turna'dan haber var mı? Zeynep ne ile suçlanacak? İşte, Anne dizisinin yeni bölüm fragmanları!

Anne dizisinin hayranları için bekleyiş son buluyor. Günlerdir duygu yüklü dizinin 11. bölümünü bekleyenler, yeni bölüm ilk fragmanı ile hüsran yaşamış, Turna’dan haber olmaması meraklandırmıştı. Uzun bir aranın ardından Anne yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Böylece yarınki bölüme dair önemli ipuçları geldi. İlk fragmanıyla kadroya yeni bir ismin katılacağı haberini veren dizinin 2. fragmanında saldırıya uğrayan Şule’nin kurtulduğu görülüyor. Bir dakikaya yakın süren fragmanda çok kısa bir süre yer verilen morg sahnesi ise merak uyandırıyor. Peki, Turna nerede? Cinayeti işleyen isim bulunabilecek mi? Ölen isim kim? İşte, Anne dizisinin 11. bölüm fragmanları ve yeni bölümden ilk detaylar!

Haberin Devamı

Vahide Perçin, Cansu Dere, Beren Gökyıldız ve Gonca Vuslateri’nin başrollerini paylaştığı Anne’nin yeni bölümünde; Rıfat'ın evinde yaşanan silahlı saldırıyı haber alan ekipler olay yerine varmıştır. Cinayeti kimin gerçekleştirdiği üzerine araştırmalara başlayan Sinan komiser bir yandan da Turna için kayıp ilanı çıkartır. Çünkü küçük kız olay anından beri ortalıkta yoktur. Cahide, kızlarının kendisinden habersiz, Zeynep'e yardım etmek için Sapanca'daki evi satmış olmalarına çok kızgındır. Onları cezalandırmak için kredi kartlarını ve araba anahtarlarını ellerinden alır.

Oğlunun ölümü konusunda Gönül'le hesaplaşmaya gelmiş olan Zeynep Anne, hiçbir şey yemeden içmeden Gönül'ün dükkanında oturmaya devam eder. Zeynep Anne için üzülen Gönül, kocasını neden öldürmek zorunda kaldığını ona anlatacak mıdır?

Sinan komiseri tanıyan Ali, haber yapma gerekçesiyle olayla ilgili ondan bilgi edinmeye çalışır. Öğrendiklerini Zeynep'e aktarır. Polisin, Rıfat'ın evine gittiğine dair bir ipucu bulmasından endişe eden Zeynep, hayatıyla ilgili büyük bir karar verir. Gönül bu kararında Zeynep’e yardımcı olmak ister. Zeynep her şeye rağmen bu teklifi kabul edecek midir? Bu esnada polis bir yandan her yerde Turna'yı aramakta, diğer yandan saldırı olayına karışan kişilerin telefon kayıtlarını incelemektedir.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

En son 27 Aralık Salı günü izleyicileriyle buluşan dizinin son bölümünde Zeynep’in kendisi yüzünden zarar görmesini istemeyen Turna, öz annesi Şule’nin yapacaklarına engel olabilmek için sessizliğini bozdu. Turna’nın üzerinden para kazanmaya çalışan Cengiz ise Şule’den habersiz Zeynep’in karşısına çıktı, Turna konusunda bundan sonra tek muhatabın kendisi olduğunu söyledi. Şule’nin Turna’yı pavyona götürmesi pavyon patronunu sinirlendirdi. Bu esnada Turna’yı sormak üzere çocuk bürodan amirin pavyona gelmesi ikiliyi tedirgin ederken pavyon müşterisini kaçırdı. Patron bu zararı Cengiz’in ödemesini istedi. Cengiz’in ertesi güne kadar parayı hazır etmesi gerekliydi. Cengiz, bu durumu fırsata çevirerek Zeynep’ten büyük bir meblağ istedi. Turna’ya düzgün bir hayat kurmak için bu parayı kullanacakları bahanesini kullandı. Zeynep parayı bulmak için Cahide’yi çok kızdıracak bir hamle yaptı.. Gönül para konusunda Zeynep’e yardımcı olmak istedi. Zeynep Gönül’deki paranın kaynağını öğrenince şok olur ve büyük tepki gösterir. Sonunda kız kardeşlerinin yardımıyla, Cahide’yi kızdıracak bir yöntemle parayı buldu. Ancak Zeynep buluşma yerine geldiğinde Cengiz yoktu. Rıfat’ın evine giden Zeynep’i orada korkunç bir manzara bekliyordu.

Haberin Devamı

MERAL ÇETİNKAYA ANNE DİZİSİNDE

Usta oyuncu Meral Çetinkaya, Anne dizisinin 11.bölümden itibaren kadroya dahil oluyor. Daha önce Bizimkiler, Binbir Gece, Öyle Bir Geçer Zaman Ki gibi dizilerde rol alan oyuncu, Vahide Perçin'in canlandırdığı Gönül karakterinin yıllar önce öldürdüğü eşinin annesi Zeynep Anne'yi canlandıracak. Cansu Dere'nin canlandırdığı Zeynep karakterinin babaannesi olan Zeynep Anne, oğlunun intikamını almak için Gönül'ün karşısına çıkacak.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!