Survivor Alper Rende kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor 2023 Alper Rende instagram hesabı ve hayatı

Güncelleme Tarihi:

Survivor Alper Rende kimdir, kaç yaşında ve nereli Survivor 2023 Alper Rende instagram hesabı ve hayatı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2023 13:03

Gönüllüler takımında yer alan Survivor Alper Rende, Survivor 2023 kadrosunun dikkat çeken isimlerinden biri oldu. Performansı ile geniş bir hayran kitlesini şimdiden yakalayan Survivor Alper Rende zaman zaman tartışmalarıyla da gündeme geliyor. Peki, Alper Rende kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte, Survivor Alper Rende instagram hesabı ve hayatı hakkında bilgiler...

Haberin Devamı

Survivor yeni formatıyla yine TV8'de ekranlarda yerini aldı. Ünlüler, gönüllüler olmak üzere 2 gruba ayrılan yarışmacılar, büyük ödül için mücadele verecek. Yarışmada yer alan Alper Rende'nin kim olduğu da merak edilenler arasında yer alıyor. İşte, Survivor Alper Rende hakkında tüm detaylar...

ALPER RENDE KİMDİR?

Alper Rende 16 Ekim 1995 tarihinde İzmit'te dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Beykent Üniversitesi Yazılım Bölümünde tamamladı. Rende, sosyal medyaya 2013'de ailesi ve arkadaşları ile video çekerek başladı.

2016 yılında Türk Lokumu filminde rol aldıktan sonra 2017 yılında Oha Diyorum ve Çılgın Kolej filmlerinde rol almıştır. 2019'da ise Enes Batur Gerçek Kahraman ve Sar Başa filmlerinde rol aldı.

2016-2018 yılları arası Mediakraft bünyesinde içerik hazırladıktan sonra 2018 yılında kendi kanalını açmıştır. 2020 yılında İzole isimli şarkısını çıkartmıştır.

Haberin Devamı

YouTube'da çektiği Kaçış isimli video serisinin özel bölümlerini dijital platformda yayımlarken diğer bölümleri ise kendi kanalından yayımlamaktadır.

Alper Rende instagram hesabı alperrende ile takipçilerine ulaşıyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!