3 Adam'ın sürpriz konuğu Aleyna Tilki kimdir?

Güncelleme Tarihi:

3 Adamın sürpriz konuğu Aleyna Tilki kimdir
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2016 16:58

Genç yetenek Aleyna Tilki, son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı sürdürüyor. Yetenek Sizsiniz isimli yarışmada söylediği Gesi Bağları türküsüyle ismini duyuran Aleyna Tilki’nin 3 Adam’a konuk olacağı duyuruldu. “Aleyna Tilki kimdir?” sorusu tekrar gündeme geldi. Genç yıldız daha önce de pek çok programa konuk olmuş, iddialı açıklamalarıyla dikkat çekmişti. İşte genç şarkıcının hayatı ve bilinmeyenleri!

Haberin Devamı

Aleyna Tilki, adından söz ettirmeye devam ediyor. Yetenek Sizsiniz’de söylediği Gesi Bağları türküsüyle adını duyuran ve son günlerde “Cevapsız Çınlama” şarkısıyla sık sık gündeme gelen Aleyna Tilki, şöhretinin yayılmasıyla birlikte televizyon programlarına katılmaya başladı. Genç yıldız bu gece ekranlara gelecek olan 3 Adam talk show programının konuğu olacak. 16 yaşında sahneye çıktığı için eleştirilen ve katıldığı programlardaki açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çeken Aleyna Tilki’nin hayatı, nereli olduğu ve boyu gibi bilgiler merak ediliyor. İşte Aleyna Tilki kimdir?” sorusunun yanıtı ve genç yıldızın hayatına dair detaylar!

ALEYNA TİLKİ KİMDİR?

Aslen Konyalı olan Aleyna Tilki, 2000 yılında dünyaya geldi. Trabzon Of doğumlu bir anne ve Rus göçmeni bir babanın kızı olan genç yetenek, 1,64 boyunda ve lisede okuyor. "Cevapsız Çınlama" şarkısı ile büyük bir kitleye ulaşan Aleyna Tilki, lise eğitiminin ardından psikoloji okumak istiyor. Çok küçük yaşlardan beri müziğin içerisinde olduğunu belirten 16 yaşındaki şarkıcı büyük bir Selda Bağcan hayranı olduğunu her fırsatta dile getiriyor.

Haberin Devamı

TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Acun Ilıcalı'nın şöhret yolunu açtığı isimlerden biri olan Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir magazin programında yaptığı açıklamalarla sosyal medyanın gündemine oturmuştu. 18 yaşından küçük olduğu için kulüplerde şarkı söylemesi, polemik konusu olan Aleyna Tilki’nin hakkındaki iddialara yanıt verirken hep popüler olduğunu söylemesi, bazı kesimler tarafından tepki çekmişti. “Ben hep popülerdim” ifadelerinden dolayı eleştirilen genç yıldız sonrasında yaptığı açıklamada şu cümleleri kullanmıştı: “Ben ünlü bir çocuktum zaten. Hep popüler büyüdüm. Parmakla gösterilen bir çocuktum. Oturduğum semtte tüm insanlar beni tanırdı. Okula başladığımda herkes beni tanırdı. Bu yüzden hep popülerdim. Buna rağmen beni sevmeyenler olmuştur. Bu da hiç değişmemiştir zaten. Eleştirileri, kıskançlıkları hoş görüyorum. Çünkü bu benim ilk defa yaşadığım bir şey değil. Çocukluğumdan beri yaşıyorum bunu.”

Haberin Devamı

 

 

BAKMADAN GEÇME!