Tatlı İntikam dizisi yayınladığı yeni bölüm fragmanında izleyenler şoke olacak!

Güncelleme Tarihi:

Tatlı İntikam dizisi yayınladığı yeni bölüm fragmanında izleyenler şoke olacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2016 20:39

Tatlı İntikam yayınladığı 18. bölüm fragmanlarıyla şimdiden merak uyandırdı. Kanal D ekranlarının soluksuz izlenen dizisi Tatlı İntikam 18. bölüm fragmanıyla izleyenleri mest edecek. Dizinin yeni bölümünde birbirinden ilginç gelişmeler yaşanacak. Rüzgar düştüğü durumun içinden kurtulmaya çalışır. Pelin ise onu kaçıranın Rüzgar olduğundan adı gibi emindir. Arada kalan Sinan ise Pelin'i ikna etmek için elinden gelen her şeyi yapmaktadır. İşte, Tatlı İntikam 18. bölüm fragmanlarıyla sizlerle...

Haberin Devamı

Kanal D'nin başladığı günden itibaren gerek oyuncu kadrosu gerekse konusu olarak insanlara kendini sevdiren dizisi Tatlı İntikam 18. bölüm fragmanlarıyla sizlerle birlikte. Dizinin son bölümünde Pelin'in kaçırılması izleyenleri şoke etmişti. Yeni bölümde ise heyecanlı gelişmeler yaşanacak. Dizinin yarın akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde Pelin kendisini kaçıran kişinin Rüzgar olduğundan iyice şüphelenmeye başlar. Fakat Sinan, Pelin'in bu tezini çürütmek için elinden geleni yapmaktadır. İşte, Tatlı İntikam 18. bölüm fragmanları sizlerle...

Tatlı İntikam 18. Bölüm'de Pelin, Rüzgar'ın peşine düşüyor; Sinan, Pelin'in gönlünü almaya çalışıyor! Tatlı İntikam 18. Bölüm 6 Ağustos Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Pelin kendisini kaçıranın Rüzgar olduğundan şüphelenir ama Sinan’ı bu konuda ikna etmek zordur. Sinan, Rüzgar’ın böyle bir şey yapmasına ihtimal bile vermiyordur. Sinan’ın her zaman Rüzgar’a olan bu sarsılmaz inancı Pelin ile arasının açılmasına neden olur. Sinan, Pelin’in gönlünü almaya çalışırken Pelin her adımda biraz daha Rüzgar’dan emin olmaya başlar.

Haberin Devamı

TATLI İNTİKAM 18. BÖLÜM 2. FRAGMANI

TATLI İNTİKAM 18. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Pelin kim olduğu bilinmeyen birtakım adamlar tarafından kaçırılır. Sinan evinin kapısına kadar bıraktığı Pelin’in kayıp olduğunu öğrendiğinde deliye döner. Rıza ile hareket edip Pelin’i aramaya başlar. Pelin’i kim neden kaçırmıştır? Rıza’nın ihaleye girmesini istemeyen adamlar mı? Pelin’e öfkesi olan Ceyda mı? Yoksa Sinan’a takıntılı hasta aşık olan Rüzgar mı?

BAKMADAN GEÇME!