Tatlı İntikam dizisi 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

Tatlı İntikam dizisi 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2016 09:26

Kanal D'nin sevilen dizisi Tatlı İntikam 14. bölüm fragmanını yayınladı. Cumartesi akşamı 13. son bölümü ile ekrana gelen Tatlı İntikam dizisinin yeni bölümünde işler karışacak. Tankut ve Rüzgar arasındaki oyun gittikçe ciddi bir hal alıyor. Pelin'in bu duruma tepkisi ne olacak? İşte Tatlı İntikam 14. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar..

Haberin Devamı

Tatlı İntikam Cumartesi akşamı 13. bölümü ile seyirci karşısına çıktı. Tatlı İntikam'da bu hafta şaşırtan gelişmeler yaşandı. Çok duygusal geçen son bölüm sosyal medyayı da salladı. Dizinin yayınlandığı saatlerde sosyal medyada da Tatlı İntikam fırtınası esti. Diziinin son bölümünün ardından Tatlı İntikam 14. bölüm fragmanı da yayınlandı..

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Pelin ve Sinan aşçı yarışmasının olacağı otele gelirler. Sinan daha gelir gelmez ilk rakibiyle karşılaşır. Kerem, birinci olabilmek için her türlü hileyi yapabilecek bir karakterdir. Bu durum Sinan’ın canını sıkar. İstanbul’da ise yer yerinden oynamaktadır. Turgut, Rıza’ya Sinan’ın evli olduğunu söylemiştir. Sinan ve Pelin her şeyden uzak güzel vakit geçirirken beklenmedik bir misafirin gelişi her şeyi alt üst eder.

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜM İZLE!

Haberin Devamı

Sinan, Pelin'in gönlünü alabilecek mi?
Tatlı İntikam yeni bölümüyle Cumartesi 20.00'de Kanal D'de!

TATLI İNTİKAM 14. BÖLÜM FRAGMANI

 

 

 

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sinan’la Rüzgar arasında bir şey olmadığından emin olan Pelin, o kadar mutlu olur ki bir anda Rüzgar’la arkadaş oluverir. Rüzgar, bu konuda sessiz kalmak isterken, Sinan tam tersini düşünüyordur. Ne olursa olsun bu oyunu Pelin’e söylemelidir.

Artık Pelin’i kaybetmek istemiyordur. Tüm bunlar olurken restoran için de hesaplaşma günü gelir ve Ceyda ile büyük yüzleşme başlar. Artık Sinan için hem aşkta hem de işte tek bir adım kalmıştır.

 

BAKMADAN GEÇME!