Tatlı İntikam 11. yeni bölüm fragmanında heyecanlı dakikalar!

Güncelleme Tarihi:

Tatlı İntikam 11. yeni bölüm fragmanında heyecanlı dakikalar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2016 08:24

Kanal D'nin sevilen dizisi Tatlı İntikam 11. bölüm fragmanını yayınladı. Cumartesi akşamları yayınlanan dizinin yeni bölümünde Sinan ve Rüzgar arasındaki yakınlık Pelin'i çileden çıkartıyor. Tatlı İntikam 11. bölüm fragmanı ve yeni bölüm detayları haberimizde.

Haberin Devamı

Tatlı İntikam Cumartesi akşam yine çok eğlenceli bir bölümle ekranlara geldi. Tatlı İntikam'ın yayınlanan 10.son bölümüne Sinan ile Pelin arasında yaşanan kıskançlık krizi damgası vurdu. Tatlı İntikam yeni bölümüyle 4 Haziran Cumartesi 20.00'de Kanal D'de!

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Pelin, Rüzgar’ın gerçekte kim olduğunu, Sinan’la ilişkisinin boyutunu öğrenmeye çalışır. Tatlı İntikam yeni bölümüyle, Cumartesi saat 20.00'de!
Sinan’la aralarında hiçbir engel kalmadığına inandığı bir zamanda Rüzgar’ın ani gelişi Pelin’i yeniden zora sokar. Şimdiye kadar Sinan’ın etrafında ona bu kadar yakın başka bir kadın hiç olmamıştır.

Pelin, Rüzgar’ın gerçekte kim olduğunu, Sinan’la ilişkisinin boyutunu öğrenmeye çalışır. Rüzgar, Sinan’ın ilk karşılaştıkları o uçuruma yeniden sürüklenmesinden korkmaktadır. Sinan’ın ise Rüzgar’a vermiş olduğu söz daha şimdiden ayağına dolanmaya başlar.

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜM İZLE!

TATLI İNTİKAM 11.BÖLÜM FRAGMANI İZLE


Haberin Devamı

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sinan, Ceyda’yla ortak olmaktansa restorandan vazgeçmeye razıdır. Anahtarı Ceyda’ya verip arkasında iz bırakmadan çekip gider. Kimse Sinan’ın nerede olduğunu bilmemektedir. Pelin ise Sinan’ı bulup aldığı karardan vazgeçirmek ister. Sinan’ın peşine düşen yalnızca Pelin değildir. Rüzgar’ın ortaya çıkışı Sinan için bir heyecanken Pelin içinse bir sırra dönüşmektedir.

 

BAKMADAN GEÇME!