Taşlarla tedavi hızla yayılıyor

Güncelleme Tarihi:

Taşlarla tedavi hızla yayılıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 1997 00:00

Haberin Devamı

Alternatif tedavi yöntemlerine duyulan ilgi, her geçen gün artıyor. Dünyanın dört bir yanında milyonlarca kişi şifa bulmak için doğadan bir umut ışığı bekliyor. Bu yöntemler arasında, son zamanlarda Türkiye'de de yayılan bir tedavi yöntemi şu sıralar çok popüler: Taşlarla tedavi...

Aylık burç dergisi Astro Magazin, son sayısında taşlarla tedavi konusunu detaylı bir şekilde inceledi, uzmanlarla görüştü ve hangi taşın hangi hastalığa iyi geldiğini tesbit etti.

45 yıldır taşlarla ilgilenen Sedat Kandemir, taş tedavisinin bilerek ve özellikle inanarak uygulanması durumunda insanın sağlığını fazlasıyla geri kazanabileceğini söylüyor. Taşların bazı frekanslar yaydığını ve ortaya bir tür enerji çıkardığını belirten Kandemir, ‘‘Bir arkadaşımızın yumruk kadar guatrı vardı. Çağırdım onu ve dört tane kehribar taşını boynuna bağladım. 10 gün sonra ağrıları kesildi, 2 ay sonra hiçbir şeyi kalmadı’’ diyor.

3 yıldır taşlarla ilgilenen Murat Gürgün de ‘‘Türkiye'de sayılı ama yurt dışında taşlarla ilgili tedavi merkezleri var. Bu merkezlerde işlenmiş ya da işlenmemiş taşlarla tedavi yapılabiliyor. Bitkiyle veya akupunkturla yapılan tedavi gibi taşlarla da tedavi yapılıyor’’ diyor. Murat Gürgün bilim dünyasının bu tedaviyi kabul etmediğini, taşla tedavide en önemli noktanın inanmak olduğunu belirtiyor.

Taşla tedavi uygulayıcılarından Yasemin Gümerhan Gürgün, bir yıl içinde 60-70 kişiyi taşla tedavi etmiş. Gürgün taşla tedavinin tıbbi yöntemlerin etkisiz kaldığı noktadan itibaren uygulanması gerektiğine inanıyor...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!