Survivor'da kim elendi! Survivor'dan elendi bu fotoğrafı paylaştı

Güncelleme Tarihi:

Survivorda kim elendi Survivordan elendi bu fotoğrafı paylaştı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2016 15:16

Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı belli olduktan sonra sosyal medya sallandı. Survivor'da dün gece nefes kesen bir eleme gecesi vardı. SMS sonuçlarının gelmesinin ardından Acun Ilıcalı Survivor'dan kimin elendiğini açıkladı. Survivor'da bu hafta adaya Tuğba Özay veda etti. Semih'in hayranları Semih'in elenmemesinin ardından Twitter'da binlerce tweet attı..

Haberin Devamı

Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı bu hafta Tuğba Özay oldu. Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor'da dün akşam eleme gecesi yaşandı. Survivor'da eleme konseyinden önce yarışmacıların kiloları ilgili bir video yayınlandı. Survivor'da SMS sonuçlarının açıklanmasının ardından Tuğba Özay gözyaşları içerisinde adaya veda etti. İşte Survivor eleme gecesinde yaşananlar...

 

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ

"BİR KADININ ASLA HAYIR DİYEMEYECEĞİ ŞEYİ YEMEM GEREK"

Tuğba Özay Adadan ayrılır ayrılmaz herkes onun ne gibi bir açıklama yapacağını beklerken o sosyal medya hesabından adada en çok özlemini çektiği şeyi gerçekleştirirken çekilmiş bir karesini paylaştı. Çikolata yerken çekilmiş bir kare paylaşan Özay, fotoğrafın altına "Canlarım, bir tanecik sevenlerim, dostlarım, tubistlerim, harika yüreklerim, konuşacağımız çok şey var. Hepinize çok ama çok teşekkür ederim. Ama şimdi bir kadının asla hayır diyemeyeceği şeyi yemem gerek. Nedir? Çikolata…" notunu düştü.

Survivorda kim elendi Survivordan elendi bu fotoğrafı paylaştı


Haberin Devamı

 TUĞBA ÖZAY GİDECEĞİMİ HİSSETTİM

Survivor'da eleme sonrası hislerini dile getiren Tuğba Özay, "Gideceğimi hissetmiştim Atakan'a söyledim" dedi. Özay, Nagihan'ı kastedererek, "Güzel bir dostluk yaşadığımı düşünmüştüm sonrasında o da bozuldu" dedi ve gözyaşlarına hakim olamadı. Tuğba Özay umarım ülkeme döndüğüm zaman sokakta insanlar bana "Tuğba Hanım keşke şunun hakkında dedikodu yapmasaydınız demez" dedi. Özay, Survivor'ın kendisi için güzel bir deneyim olduğunu söyledi ve herkese teşekkürlerini iletti.

TUĞBA ÖZAY'IN VEDA ANINDA NAGİHAN SÜRPRİZİ
Tuğba Özay adadaki son büyük kavgasını Nagihan Karadere ile yapmıştı. Giderken herkese sarılırken ona da sarıldı. Nagihan Karadere'nin ağlaması dikkat çekti. Tuğba Özay hiç anlaşamadığı Avatar Atakan ile de samimi bir şekilde vedalaşan Tuğba Özay adaların birleşmesi öncesinde son elenen isim oldu.

SURVİVOR SMS SONUÇLARI NEDEN AÇIKLANMADI?

Haberin Devamı

Survivor'dan adaların birleşmesi öncesi elenen son ismi gönüllüler ve ünlüler oy sıralaması SMS sonuçları belirledi. Survivor ünlüler ve gönüllüler oy sıralaması SMS sonuçlarını her hafta TV8 yan ekran uygulamasında veriliyordu. Ancak Acun Ilıcalı sadece elenen ismi açıklarken SMS sonuçlarını yayınlamadı. Bu da kafalarda soru işareti yarattı.

SURVİVOR'DA ELEMEYE KİMLER KALMIŞTI?

Survivor’da dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Ünlülerde eleme heyacanı yaşandı. Bireysel dokunulmazlık yarışmasını kazanan Atakan bir arkadaşının ismini söylemişti

Semih, Yattara’nın ismini yazarken Nagihan Yunus’un adını yazdı. Yattara kimi yazdığını göstermedi.Atakan ve Ezgi Tuğba’nın ismini söyledi. Tuğba, Ezgi’nin adını yazdı. Yunus, Semih’in ismini söyledi.

Haberin Devamı

Yapılan oylama sonunda Tuğba elemeye kalan isim oldu. Ünlüler takımında elemeye kalan son ismi bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Atakan söyledi. Atakan eleme için Semih’i söyledi.

Geçtiğimiz hafta dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Gönüllülerde Serkay ve Gizem Kerimoğlu elemeye kalmıştı.Ve böylece Gizem Kerimoğlu, Serkay, Tuğba Özay ve Semih elemeye kaldı.


SURVİVOR'DA İŞLER KARIŞTI!


Survivorda kim elendi Survivordan elendi bu fotoğrafı paylaştı


Survivor 2016’da Atakan’ın Semih Öztürk’ün ismini eleme için söylemesiyle Semih’in stratejisi de değişti.Survivor’da Ünlüler kaybedilen dokunulmazlık yarışmasından sonra Konsey’de Tuğba Özay’ın ismi çıkmış ve son olarak da bireysel dokunulmazlık yarışmasının kazanan Atakan, Semih’in ismini söylemişti.

Haberin Devamı

Semih, Atakan’ın ismini söylemesi üzerine hodri meydan dedi! Semih, Atakan’ın tavrını öğrendiğini ve artık buna göre hareket edeceğini açıkladı. Atakan’ın Semih’i söyleyerek Gizem Kerimoğlu’na gidecek oyları düşmesine sebep olacağı düşünülüyor. Semih’in bundan sonra Atakan’ın adadan göndermek istemediği Ezgi’yi göndermeye çalışması bekleniyor.

SURVİVOR'A 3 ADAM DAMGASI

3 Adam İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ve Eser Yenenler Survivor adasına gitti yarışmacıları taklit etti. 3 Adam, Survivor birleşme partisi için sezonda damga vuracak bir skeç hazırladı. Acun Ilıcalı birleşme partisinde yayınlanacak skecin bir bölümünü ada konseyinde yayınladı. Survivor 2016’nın birleşme partisi 1 Mayıs Pazar akşamı ekranlarda olacak.

Haberin Devamı


Survivorda kim elendi Survivordan elendi bu fotoğrafı paylaştı

SURVİVOR'DA BİRLEŞME PARTİSİ DEĞİŞİKLİĞİ

TV8’de cuma, cumartesi, pazar, pazartesi ve salı akşamları olmak üzere haftada 5 gün yayınlanan Survivor yarışması bu haftaya özel Perşembe akşamı da ekrana gelecek. Salı akşamı ünlüler ve gönüllüler takımlarından eleme adayı olan 4 yarışmacıdan birinin veda edeceği Survivor’da hafta sonu ise birleşme partisi heyecanı yaşanacak. Program bu hafta birleşme partisinin olacak olması sebebiyle perşembe günü de ekrana gelecek. Survivor birleşme partisi ise 1 Mayıs Pazar akşamı yayınlanacak ve birleşmeden sonra tüm yarışmacılar aynı adada mücadele edecek. Survivor birleşme partisinde ise yarışmacıları müzik yarışması sürprizi bekliyor. Ayrıca 3 Adam’ın Survivor adasında çektiği skeçlerde hafta sonu ekrana gelecek.

SURVİVOR’IN FİNAL TARİHİ NE ZAMAN?

Survivorda kim elendi Survivordan elendi bu fotoğrafı paylaştı

“Survivor’ın bu seneki büyük final tarihi belli oldu. Survivor finali 29 Haziran’da olacak. Bundan sonra hızlı eleme sistemine geçiyoruz. Haftada iki yarışmacı elenecek. Kıbrıs’taki finale ise 4 yarışmacı yada 4+1 yarışmacı gidecek. Buna henüz karar vermedik”

“Daha önceden Kıbrıs’ta final Oyunu oynatıyorduk. Ancak daha sonra bundan vazgeçtik. Son final oyunlarının Dominik’te olması hem olayın sıcaklığıyla yarışmaları hem de ortam açısından daha çekişmeli ve zevkli oluyor. 4 gün ara ver Kıbrıs’a git orada yeniden yarış bu heyecanlı olmuyor. Bu sene de final oyunlarını Dominik’te yapacağız. Kıbrıs’ta ise final oylaması olacak ve birinci belli olacak”

 

BAKMADAN GEÇME!