Survivor'da finale kalan ilk isim belli oldu! Survivor'da böylesini ilk kez gördüm..

Güncelleme Tarihi:

Survivorda finale kalan ilk isim belli oldu Survivorda böylesini ilk kez gördüm..
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2016 12:11

Survivor'da dün akşam finale kalan ilk isim belli oldu. Survivor'da Damla büyük çaba sarf ettiği yarıştan sonra finale kalan ilk isim oldu. Damla'nın finali garantilemesinin ardından Acun Ilıcalı çarpıcı açıklamalar yaptı. Acun daha önceki Survivor'larda böyle bir performans görmediğini söyledi

Haberin Devamı

Survivor'da finale kalan Damla hakkında konuşan Acun Ilıcalı yarışmacısına övgüler yağdırdı... Acun açıklamasında "Kızlar arasından en çok sembol olan 2. yarışmacıydın. 4 sembolün vardı ama 4'ten 7 sembollü Nagihan'ı yakalabilmek, sonra da geçebilmek gerçekten olağanüstü bir başarı. Nagihan çünkü çok çok başarılı bir yarışmacı. Survivor tarihinin en önemli yarışmacılarından biri bence performans olarak. Survivor'da bunları da görecekmişiz demek ki.. Bundan önceki dönemde Nagihan'a karşı yaklaşıp 15-20 oyun kaybetmişsin. Sonrada son 15 oyunun 14'ünü kazanmışsın. Bunlarında iki tanesi dokunulmazlık oyunu. Bu büyük bir başarı dedi.

Survivor Damla ise yaptığı konuşmada, "Bugün zaten çok kritik bir oyundu.Bir seferinde bu sembol oyununa gelirken hep bir umutsuzduk çünkü sonu atış oyunlarda iyi değildik. Kolyeyi kazanmak inanılmaz derecede gurur verici, böyle bir şeyi çok istiyordum. Hayalimdi, hayalimin bir kısmını gerçekleştirmiş olduğunu düşünüyorum. O anda kazandığım andaki tepki veremedim, inanılmaz derecede mutlu oldum. Hatta biz oyun bittikten sonra arkadaşlarıma döndüm dedim ki hala gerçek de mi dedim. Enterasan şeyler yaşıyoruz, böyle bir şeyi kazanmak benim için büyük bir şans. Düşüşteydim bir sürüdür, ama dün güzel bir ödül kazandık. Protein ödülünün enerjisini sahaya yansıttık. En dibe vurduktan sonra ayağa kalkmamız gerekiyordu" dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!