Survivor yarışmacısı Nihal Candan Kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Survivor yarışmacısı Nihal Candan Kimdir
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 20:35

Survivor 2016'da bu yıl ünlüler ve gönüllüler yarışmacısı Nihal Candan, gönüllüler takımında yer alıyor. Daha önce İşte Benim Stilim yarışmasından tanıdığımız güzel yarışmacı bu kez Survivor'da boy gösteriyor. Geçtiğimiz hafta gönüllülerin dokunulmazlık oyununu kaybetmesiyle birlikte kendisini elenme riski ile karşı karşıya bulan Nihal Candan, bu akşam yayınlanacak konseyde alacağı SMS oylarına göre yarışmaya devam edecek veya elenecek.

Haberin Devamı

Survivor 2016'da kendini tartışmaların içinde bulsa da yarışmalarda elinden gelen herşeyi yaptığını savunan Nihal, geçtiğimiz hafta takım arkadaşlarıyla sıkça tartışma yaşadı. Survivor'un yayınlanan yeni bölüm fragmanında da bu akşam gitmezsem bile kendimi eleticem diye arkadaşlarına rest çeken Nihai'i bu akşam zorlu bir eleme konseyi bekliyor. Peki Survivor'ın gündemin hiç düşmeyen Nihal Candan kimdir kaç yaşındadır?

19 yaşında olan yarışmacı Mersin'de dünyaya gözlerini açtı. Özel bir üniversite olan Beykent üniversitesinde Hukuk fakültesinde öğrenciliğine devam ediyor. Yapılan röportajlarda alışveriş yapmayı çok sevdiğini ifade eden Candan, her ay 1000 TL'yi alışverişe ayırdığını ifade etmektedir. İşte benim stilim programından Survivor'a transfer olan isim, işte benim stilimde en çok gerginlik oluşturan isimdi. Sürekli diğer yarışmacılarla sert tartışmalar yaşayan Nihal, 11. haftada elenerek yarışmadan gitmişti. Fİziksel özelliklerine bakıldığında, 1,65 metre boyunda olan yarışmacı, 56 kiloya sahip. Tabi Survivor'da aç kaldıkça bu kilodan daha da aşağıya ineceği tahmin ediliyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!