Survivor 2016'ya üç bomba isim daha eklendi!

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2016ya üç bomba isim daha eklendi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2016 12:09

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın üstlendiği TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı “Survivor 2016”ya üç bomba isim daha eklendi. Survivor 2016 Ünlüler'e geçtiğimiz günlerde ünlü manken Tuğba Özay dahil olmuştu. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Eski Fenerbahçeli Tuncay Şanlı'nın sevgilisi olan Ebru Öztürk Survivor 2016'nın ünlüler takımında yer alacağının açıklanmasından sonra milli atlet Nagihan Karadere ve Profesyonel güreş, kickboks ve mua thai sporlarının ünlü ismi, Dünya Şampiyonu Çağan Atakan Arslan da Survivor 2016'ya dahil oldu.

Başarılı yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, Survivor 2016 ünlüler takımına katılması kesinleşen isimleri resmi Twitter hesabından duyurmaya devam ediyor.

Survivor 2016ya üç bomba isim daha eklendi

Survivor 2016 ünlüler takımına katılması kesinleşen isimler arasında; Yılmaz Morgül, Tuğba Özay, Yunus Günce, Yattara ve Çağan Atakan Arslan’dan sonra Ebru Öztürk ve Nagihan Karadere yer alıyor.

Haberin Devamı

Survivor 2016 7 Şubat’ta Ekranlarda Olacak!

Televizyon ekranlarının fenomen haline gelen yarışma programı 7 Şubat’ta hayranları ile buluşmayı bekliyor.

Survivor 2016ya üç bomba isim daha eklendi

Ebru Öztürk Kimdir?

Şimdilerde modellik yapan, eski voleybolcu Ebru Öztürk, 1984 yılında, İstanbul’da doğdu. Şu anda mankenlik yapan Ebru Öztürk, bir dönem Fenerbahçe Voleybol Takımı’nda forma giymişti.

Üniversite eğitimini Konya Selçuk Üniversitesi’nde tamamlayan Öztürk, İstanbul Moda Haftası’nda başarıyla podyumda yerini almıştır. Ünlü modacı Nejla Güvenç’in defilesinde meslektaşları ile podyumu paylaşan Öztürk, kendisini izlemeye gelen oyuncu sevgilisi Bekir Aksoy’un o sahnede yürürken, “Göğsün açıldı Ebru.” diyerek fısıldamasıyla gündeme gelmiştir.

Eski sporcu, şimdilerde mankenlik yapan Öztürk, “Doktorlar” dizisinde yakından tanıdığımız Bekir Aksoy ile aşk yaşadığı dedikoduları ile uzun bir süre magazin gündeminde yer almıştır.

Ebru Öztürk, son olarak yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın üstlendiği fenomen yarışma programı Survivor 2016 ünlüler kadrosunda rakipleri ile yarışacak.

Survivor 2016ya üç bomba isim daha eklendi

Haberin Devamı

Nagihan Karadere Kimdir?

Milli Atlet Nagihan Karadere, 1984 yılında Kadirli’de doğdu. Fenerbahçe alt yaoısında yetişen atlet, sürat koşuları branşında yarıştı.

13-14 Eylül 2003 tarihlerinde Köstence'de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre branşında altın madalya kazandı. Aynı şampiyonada 4x 400m bayrak yarışında gümüş madalya 4x100m bayrak yarışında bronz madalya kazandı.

Çin'in Shenzhen şehrinde düzenlenen 2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 metre bayrak yarışında gümüş madalya kazanan Türk milli takımında yeraldı, ayrıca 400 metre engelli yarışında bronz madalya kazandı.

2012 Yaz Olimpiyatları'nda, atletizm 400 metre engelli seçmelerinde mücadele eden Karadere, hatalı çıkış yapınca yarış dışı bırakıldı.

Haberin Devamı

Londra Olimpiyat Stadyumu'nda yapılan elemelerde 4. seride yarışmak için pistteki yerini aldı. 4 numaralı kulvarda yerini aldıktan sonra tabanca sesini duymadan çok önce koşmaya başlayınca hakem tarafından yarış dışı bırakıldı.

Yarışın ardından tüm Türk halkından, ailesinden, hocalarından ve spor bakanından özür diledi.

Survivor 2016ya üç bomba isim daha eklendi

Çağan Atakan Arslan Kimdir?

Profesyonel güreşçi ve boksör olan Çağan Atakan Arslan, 27 Ağustos 1989 tarihinde, İstanbul’da doğdu.

Basketbol ile başladığı spor hayatına 16 yaşında vücut geliştirme ile devam etmiş ve 17 yaşında tanıştığı dövüş sporları ile spor hayatına yön vermiştir.

Haberin Devamı

Ülke içinde ve dışında kickboks, muay thai ve free fight alanlarında sayısız başarılara imza atmıştır. Dizi ve sinema filmlerinde de oynamıştır. Modellik ve mankenlik de yapmaktadır.

Çağan Atakan Arslan, “Best Model of Turkey” yarışmasından sonra mankenliğe başlamış, Türkiye'de bir ilk olan Turkish Power Wrestling'de “Soldier” olarak ringe çıkmıştır.

BAKMADAN GEÇME!