Survivor 2016 Ünlüler Seda Tetik kimdir? Biyografi!

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2016 Ünlüler Seda Tetik kimdir Biyografi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2016 13:50

Survivor 2016 Ünlüler takımına yeni katılan Seda Tetik kimdir? SMS oylaması sonucu Survivor 2016 Ünlüler takımına girmeye hak kazanan Seda Tetik kaç yaşındadır? Seda Tetik nerelidir? gibi soruların yanıtlarını sizler için araştırdık. İşte; Seda Tetik hakkında merak edilenler...

Haberin Devamı

Survivor 2016’ da ilk defa uygulanan yeni kural gereği, ünlüler ve gönüllüler takımları arasında oynananacak oyunda kazanan takıma bir yarışmacı daha gelecekti. Bu yarışmacı halkın SMS oyları ile belirlenecekti.

Oylama, Spartalı Mehmet, Seda Tetik, Alper Deniz ve Yağmur Özdemir arasında yapıldı. SMS oylaması ile halk, bu dört isimden Seda Tetik’ i seçti. Seda Tetik, iki takım arasında oynanan oyunu ünlüler takımının kazanması sayesinde ünlüler takımına dahil oldu.

Seda Tetik duygularını, “Herkese çok teşekkür ediyorum. Burada olmayı çok istiyordum. İçime doğuyordu ama oylama olduğu için emin olamıyordum.” diye anlattı.

Survivor 2016 Ünlüler Seda Tetik kimdir Biyografi

Haberin Devamı

Haftaya yeni oyun, yeni yarışmacı…

Survivor 2016’ da gelecek hafta ünlüler ve gönüllüler takımı arasında yeni bir oyun daha oynanacak. Bu yarışmayı kazanan takıma bir kişi daha gelecek. Yeni yarışmacı yine SMS oyları ile belirlenecek. Oylama, Alper Deniz, Yağmur Özdemir ve Spartalı Mehmet arasında yapılacak. Survivor 2016’ ya kimin gireceğini yine halkın SMS oyları belirleyecek.

Seda Tetik kimdir?

Seda Tetik, 26 yaşında ve aslen Ankara’ lı. 19 yıldır judo yapıyor. Şu an Survivor 2016’ da yarışıyor. Yarışmaya halkın SMS oyları ile girdi.

BAKMADAN GEÇME!