Paramparça'ya Nurgül Yeşilçay'ın yerine iki bomba isim geldi!

Güncelleme Tarihi:

Paramparçaya Nurgül Yeşilçayın yerine iki bomba isim geldi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2016 12:29

Paramparça dizisinde flaş gelişmeler yaşandı. Nurgül Yeşilçay’ın ayrılması haberinin ardından yerine kimin geleceği bir süredir merak konusuydu. Nihayet bu bekleyiş sona erdi. Nurgül Yeşilçay’ın yerine gelecek isimler belli oldu! Peki diziye dahil olan isimler kimler? Merak edilenler haberimizde!

Haberin Devamı

Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya’nın paylaştığı Paramparça dizisinde son günlerde şok gelişmeler yaşanmıştı.

Geçtiğimiz günlerde usta oyuncu Erkan Petekkaya’nın Nurgül Yeşilçay’a yönelttiği “Ne meraklısın öpüşmeye” sözleri sonrası dizi setinde tam bir kaos yaşanmıştı. İkili arasında yaşanan bu gerginlik giderek büyümüş hatta birlikte çekilmesi gereken sahnelerde bile bir araya gelmemişlerdi. Ardından güzel oyuncu yaşanan bu olaylar nedeniyle diziden ayrılma kararı almıştı. Ünlü oyuncu ve dizi ekibi arasında 52. Bölümüne kadar oynayacağı şeklinde bir anlaşmaya varılmıştı.

Bu üzücü olayın ardından Nurgül Yeşilçay’ın kimin geleceği tartışılıyordu. Yine geçtiğimiz günlerde Erkan Petekkaya’nın önerisi üzerine Şükran Ovalı’nın başrole getirilmesi konuşuluyordu. Nihayet bu iddialar kesinlik kazandı. Nurgül Yeşilçay’ın yerine Şükran Ovalı, dizide başrol ile karşımıza çıkacak.

Haberin Devamı

Şükran Ovalı, diziye hangi bölümde dahil olacak!

Dizinin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya’nın tavsiyesi üzerine dizi ekibine dahil olacağı duyurulan Şükran Ovalı’nın dizinin 53. Bölümünden itibaren izleyicilerin karşısına çıkması bekleniyor.

Usta oyuncu Hümeyra da diziye katılacak!

Şükran Ovalı’nın yanı sıra “Melekler Korusun”, “Avrupa Yakası” gibi dizilerden tanıdığımız usta oyuncu Hümeyra Akbay’ın Paramparça dizisi ekibine katılacağı açıklandı. Yapılan açıklamaya göre anlaşma gereği 52. Bölüme kadar dizide rol alacak olan Nurgül Yeşilçay, çekimlerini tamamladı. 52. Bölümden itibaren dizide Nurgül Yeşilçay yerine Şükran Ovalı ve Hümeyra Akbay’ı göreceğiz.

Paramparçaya Nurgül Yeşilçayın yerine iki bomba isim geldi

Şükran Ovalı Kimdir?

Ünlü Oyuncu 1 Nisan 1985 yılında İzmir’in Eşrefpaşa semtinde doğmuştur. İzmir Mustafa Urcan İlköğretim okulunda okul hayatına başladı ve Liseyi de Göztepe’de bitirmiştir.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi Oyunculuk bölümünü bitirmiştir. 2012 tarihinde Orhan Kemal’in Romanından uyarlanmış Kötü Yol isimli dizide başrol oynama başarısı gösterdi.2014 tarihinde ise Şeref Meselesi dizisinde Derya rolünü oynamıştır. Şeref Meselesi Derya ile ekranların karşısına çıktı.

Haberin Devamı

Şükran Ovalı Oynadığı Dizi ve Filmler:

2014 – Şeref Meselesi (Derya)
2014 – Ulan İstanbul (TV Dizisi)
2014 – Cinayet (Umay Abalı)
2012 – Kötü Yol (Nuran) (TV Dizisi)
2011 – Reis (Nazlı) (TV Dizisi)
2011 – Nar (Sinema Filmi)
2010 – Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (Aslı-Ayla)
2009 – Kahramanlar (Ayşe)
2009 – Ev (Vildan) (Sinema Filmi)
2009 – Bir Bulut Olsam (Bahar) (TV Dizisi)
2009 – aşk Üçgeni (TV Filmi)
2008 – İçimdeki Yabancı – Seni Seviyorum (TV Filmi)
2008 – Cin Geçidi (Pınar) (Sinema Filmi)
2008 – Aşk Yakar
2008 – Alia (İpek)(Film)
2007 – Vazgeç Gönlüm (Cemile)
2007 – Bez Bebek (Merve) (TV Dizisi)
2006 – Pars: Kiraz Operasyonu (Zeynep) (Sinema Filmi)
2006 – Ezo Gelin (Gülden) (TV Dizisi)
2002 – Sırlar Dünyası / Sır Kapısı (TV Dizisi)

Haberin Devamı

Paramparçaya Nurgül Yeşilçayın yerine iki bomba isim geldi

Hümeyra Akbay Kimdir?

15 Ekim 1947 İstanbul doğumlu olan Fatma Hümeyra Akbay, besteci, söz yazarı, albüm yapımcısı ve oyuncudur.

Müzik ve oyunculuk hayatına 1970’li yıllarda başlayan Hümeyra, birçok başarılı yapımda rol almıştır. İlk olarak çeşitli tiyatrolarda rol almaya başlamış, ardından televizyon ve sonra da sinemalarda oynamıştır. 1970 yılında “Kördüğüm”, “Talihli Amele”, “Otuzbeş Yaş” isimli şarkıları ile müzik piyasasında döneme damga vurmuştur. Ardından “Tutkunlardan intihar”, “Beyhude” isimli albümler piyasayı sunmuştur. Tutkunlardan intihar, Türk rap müziğini ilk örneklerindendir.

Haberin Devamı

1985 yılında İçinden Tramvay Geçen Şarkı şarkıda rol almıştır. 1986 yılında Asiye Nasıl Kurtulur? İsimli sinema filminde oynadığı rolü ile En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu kategorisinde Antalya Film Festivali’nde Altın Portakal Ödülü almıştır.

Günümüzde Avrupa Yakası, Unutursam Fısılda, Babam ve Oğlum gibi güçlü yapımlarda yer almıştır.

BAKMADAN GEÇME!