Erkan Petekkaya ile Nurgül Yeşilçay Arasındaki Öpüşme Krizi Büyüyor

Güncelleme Tarihi:

Erkan Petekkaya ile Nurgül Yeşilçay Arasındaki Öpüşme Krizi Büyüyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2015 09:03

Paramparça dizisi oyuncuları Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay arasında öpüşme sahnesi yüzünden yaşanan gerginlik halen devam ediyor. Öğüşme sahnesi yüzünden sahnelerde olmadığı iddia edilen Petekkaya ile Yeşilçay arasındaki bu soruna önümüzdeki günlerde teknolojik çözüm getirileceği söyleniyor.

Haberin Devamı

Erkan Petekkaya ile Nurgül Yeşilçay arasında yaşana öpüşme krizi bir türlü aşılamadı. Krizi aşmak için ekranlarda ilk defa denenecek teknolojik bir yöntem uygulanacak.

Paramparça dizisinde öpüşme krizi yaşadıktan sonra karşılıklı sahnelerde yan yana gelmeyen Nurgül Yeşilçay ile Erkan Petekkaya, gelecek bölümlerde ayrı ayrı zamanlarda çekilen sahneler birleştirilerek biraraya gelecekler. Bu teknolojik çalışma oyuncuları aynı sahnede oynuyorlarmış gibi gösterecek.

Erkan Petekkaya ile Nurgül Yeşilçay Arasındaki Öpüşme Krizi Büyüyor

Nurgül Yeşilçay, Paramparça dizisine veda edecek. Diziye veda edecek olan Yeşilçay'ın yerine yapımcılar, bugünlerde yeni oyuncu arıyorlar. Yapımcıların görüşmelerine devam ettiği oyuncu arayışında henüz sona gelinmiş değil. İzleyicilerin şimdilerde merak ettikleri soru ise; Paramparça dizisinde Nurgül Yeşilçay'ın yerine kim oynayacak?

Haberin Devamı

Yaklaşık 5 hafta önce ekrana gelen Paramparça dizisinde Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay, rol gereği öpüşmüştü.

BAKMADAN GEÇME!