Son yılların trendi: Spor-Şık

Güncelleme Tarihi:

Son yılların trendi: Spor-Şık
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2016 10:43

Rahatlığın şıklıkla birleştiği son yılların en çok tercih edilen giyim trendlerinden biri olan spor&şık görünümü siz de kolaylıkla uygulayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Son zamanlarda değişen yaşam tarzı ile birlikte daha doğal ve natürel olana yöneliyoruz. Yediklerimize içtiklerimize dikkat ederek spora hayatımızda daha çok yer veriyoruz. Haliyle bu durum giyimimize de yansıyor. Eskiden daha abartılı ve gösterişli parçalar tercih edilirken artık spor bir şıklık tercih ediyoruz. Şıklıktan öte rahatlığın ön planda olduğu spor şıklık ise son dönemlerin en trend giyim stili olarak hayatımıza girdi.

İŞTE SPOR ŞIKLIĞI YANSITAN PARÇALAR:

1. BİKER CEKETLER

Biker ceketler bu yüzyıla damga vurdu desek abartmış sayılmayız. Yılların eskitemediği deri biker ceketler hem spor hem de şık bir görünüme sahip. Basic pantolon ve bluzlerle giyeni tarz gösteren bu parça herkesin gardrobunda bulunması gereken joker parçalardan. Kadınlar biker ceketleri ofis pantolonlarının veya eteklerinin üstüne rahatlıkla giyebilirken, erkekler ise haftasonu şıklığını basic chino veya jogger pantolonlarla kombinledikleri biker ceketlerle yakalayabilirler.

Haberin Devamı

Son yılların trendi: Spor-Şık

 2. MARİN PARÇALAR

Lacivert beyaz çizgili marin parçalar hem cool hem de şık görünümün temel parçalarından. Kırmızı ve beyazın da bu trende öncülük ettiği parçalar çabasız şıklığın en iyi temsilcilerinden. Lacivert beyaz çizgili basic bir bluz veya t-shirt kalem eteklerle veya boyfriend jeanlerle kombinlendiğinde konforlu ve şık bir tarza bürünmenize yardım eder. Erkeklerde ise basic marin üstleri jeanlerle kombinlemek hem spor hem şık bir duruş sergiler.

Son yılların trendi: Spor-Şık

3. MAKOSENLER

Son dönemlerde moda markalarının en orjinalini yaratmak için adeta birbirleriyle yarıştığı makosenler hem kadın hem erkeklerin en gözde aksesuarları konumunda. Kalın tabanlı maküsenler kadınlara hem şık hem de konforlu bir seçenek sunarken, erkeklerin tarzına da hava kattığı kesin. Koyu tonlardaki makosenlerle hemen hemen her kıyafetinizi kombinleyebilir ve spor şık trendine göz kırpabilirsiniz.

Haberin Devamı

Son yılların trendi: Spor-Şık

4. SNEAKERLAR

Sneakerler son yılların en cool objesi desek yeridir. Eskiden sadece spor yaparken veya haftasonu gezilerinde tercih edilen sneakerlar artık rahatlıkla takım elbiselerin veya gece kıyafetlerinin altına giyilebiliyor. Devir rahatlık ve konfor devri olunca sneakerlar da altın çağını yaşıyor. Beyaz bir çift senakerın kombinlenemeyeceği herhangi bir parça yok gibi. Eğer dolabınızda hala bir çift beyaz sneaker yoksa acele etseniz fena olmaz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!