Saygın Ersin'in Kaleminden Ateş ve Bedel

Güncelleme Tarihi:

Saygın Ersinin Kaleminden Ateş ve Bedel
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2023 16:06

Saygın Ersin'in kaleminden Yedi Kartal Efsanesi serisinin uzun yıllardır beklenen üçüncü kitabı Ateş ve Bedel bu ay okurlarıyla buluşuyor. April Yayıncılık fantastik edebiyatımızın usta ismi Saygın Ersin imzalı Ateş ve Bedel'i Murat Yılmaz'ın imza attığı kapak tasarımıyla yayınlıyor.

Haberin Devamı

Zülfikar'ın Hükmü ve Erbain Fırtınası ile başlayan macera yeni kitapta hız kesmeden sürüyor, Saygın Ersin bir kez daha bu toprakların söylencelerini, kadim efsanelerini ustalıklı diliyle günümüz okurlarına nefes nefese bir romanda anlatıyor.

Nam-ı diğer “Yediler”, “Lokman Hekim’in Kartalları”, dört elementi ve etraflarındaki bilcümle nesneyi şekillendirip eğip büken "Ustalar” ile hayalgücünün sınırlarını aşan bir modern klasik Yedi Kartal Efsanesi. Ateş ve Bedel, Lokman Hekim’den gizli devlet kurumlarına, Geceli namlı vampirlerden farklı diyarın kadim krallıklarına pek çok efsaneyle örülü. Dahası Saygın Ersin, Yedi Kartal evreninde konuşulan kadim bir lisanın örtüsünü yavaşça kaldırıp bize yeni bir dil armağan ediyor: Ateş dili!

Tüm dünyada 20'den fazla dile çevrilen Pir-i Lezzet ile geniş bir okur kitlesine ulaşan Saygın Ersin'in kült serisi Yedi Kartal Efsanesi, tüm kitapçılarda. Serinin ilk iki kitabı Zülfikar'ın Hükmü ve Erbain Fırtınası da yeni baskılarıyla okurlarını bekliyor!

Saygın Ersinin Kaleminden Ateş ve Bedel


 ARKA KAPAK

Haberin Devamı

Saygın Ersin'i daha önce okuyanlar, ilk kez okuyacakların yerinde olmak istiyor!

Huzurlarınızda 20'den fazla dile çevrilen Pir-i Lezzet'in yazarından fantastik edebiyatımızın kült serisi Yedi Kartal Efsanesi'nin üçüncü romanı Ateş ve Bedel.

Eski günlerden eser yok.

Yarenler birer birer düştü.
Sırdaşların taşıdığı sır değil ölüm fermanı artık…
Düşman ‘Kapılar’a dayandı.

Öyle bir düşman ki bu, komutanından neferine her bir ferdi ‘Meleklerin Kanını’ taşıyor.
‘Kapılar’ kırılırsa eğer, bu yeryüzünde yaşayan herkesin sonu demek.
İnsanlığın esareti demek…

Ustalar ‘Öte Diyar’a geçtiler.

Niran Hatun geçmişinde boğulmak üzere.
Elif, yeni hayatını kurmaya çalışıyor.
Solaklar artık bir avuç, 12. Daire yine iki kişi:
Yüzbaşı dünyayı kurtarmaya çalışıyor.
Üsteğmen’in derdi kalanlara sahip çıkmak.

Elde avuçta,
Bir atımlık umut,
Bir sıkımlık cesaret.

Saygın Ersin, Zülfikar'ın Hükmü ve Erbain Fırtınası'nın ardından Ateş ve Bedel'de bu toprakların kadim efsanelerini fısıldamaya devam ediyor, yarattığı evrenle ilham veriyor, zamanı ve coğrafyayı aşan ustalığıyla büyülüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!