Prenses gelinlikler ile en güzel gelin siz olun

Güncelleme Tarihi:

Prenses gelinlikler ile en güzel gelin siz olun
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2016 15:13

Prenses gelinlikler, gelin adayları tarafından en çok tercih edilen modellerden biridir. En mutlu gününüzde seçtiğiniz gelinliğin sizi yansıtacağını unutmamalısınız.

Haberin Devamı

Prenses gelinlikler, gelin adayları tarafından en çok tercih edilen modellerden biridir. En mutlu gününüzde seçtiğiniz gelinliğin sizi yansıtacağını unutmamalısınız. Bir gelinliğin tüm siluetini belirleyen şey etek kesimidir. Kabarık prenses gelink modellerinde etek ön plandadır. Daha sonra saç modeli, ayakkabı modeli, makyaj ve kullanılan aksesuarlar gelir. Görüntünüzün bir bütünlük taşıyabilmesi için tüm parçaların aynı stile sahip olması ve birbiri ile uyumlu olması gerekir. Kabarık gelinliklerin etekleri nasıl seçilmeli? Kullanılan aksesuarlar, saç modeli ve ayakkabı nasıl olmalı gibi soruların cevabını bu yazıda bulacaksınız. 

 

Prenses gelinlikler ile en güzel gelin siz olun

Haberin Devamı

Prenses gelinlikler ile en güzel gelin siz olun

İkinci el gelinlik modelleri için hemen tıklayın.

 

PRENSES GELİNLİKLER NASIL SEÇİLMELİDİR?

Kabarık bir forma sahip olan balo tipi gelinlik olarak da bilinen prenses gelinlikler, belden itibaren hacim ve hareket kazanan, kabaran bir kesime sahiptir. Belden kabararak kalçayı ve basenleri ustaca gizleyen bu model, armut vücut tipi kadınlar için idealdir. Bunun yanı sıra kum saati vücut tipine sahip kadınlar da tercih edebilir. Beli ön plana çıkaran bu modeller, zarafetin altını çizer.

 

Prenses gelinlikler ile en güzel gelin siz olun


Aslında tüm gelinlik modelleri, etek kesimlerine göre isimlendirilir. Prenses kesim modeller de asıl önemli nokta eteğin başlangıç noktasıdır. Tam bel hizasından kabaran etekler prenses gelinlikler için ideal bir formdur. İki kesim alternatifiniz vardır. Tam prenses yani bel hizasından kabaran modeller ve düşük bel yani eteğin bel ve kalça arasında kabaran modeller bulunur. Boyunuz uzun ise seçeceğiniz gelinlik düşük bel olmalıdır. Boyu kısa kadınlara ben prenses gelinlikler yerine A kesim gelinlikleri seçmelerini öneririm. Bu modellerin etekleri çok kabarık olduğu için sizi olduğunuzdan daha kilolu ve basık gösterir. Açıkçası prenses kesim gelinlikler kısa boylu kadınlarda hoş durmuyor.

Haberin Devamı

Prenses gelinlikler ile en güzel gelin siz olun


Etek kesimleri ise üçe ayrılır: U kesimli kuyruk, kuyruksuz ve uzun kuyruklu kesimler mevcuttur. Kuyruklu modelleri tercih ederseniz eteklerinizin ayaklarınıza dolanmaması için mutlaka platformlu ve çok yüksek topuklu ayakkabılar tercih etmeniz gerekir.

Üst bedeni ince ve küçük göğüslü gelin adayları, üst bedenleri daha dolgun ve orantılı göstermek için drapeli ya da fırfırlı modelleri seçmelidir. Kolları çok ince olan kadınlar ise kollarını daha dolgun göstermek için fırfırlı düşük kol ya da truvakar kolları tercih etmelidir.

Karın bölgesi kilolu ve beli kalın gelin adayları ise bask bel olarak bilinen V bel kesimli modeller ile karınlarını kamufle edebilirler.

Haberin Devamı

Prenses gelinlikler ile straplez yaka, V yaka, kalp yakalar çok yakışıyor. Alt bedeni çok gösterişli olan bu model için sade bir üst seçmeniz gerekir.

 

Prenses gelinlikler ile en güzel gelin siz olun

Prenses gelinlik modellerini sizler için seçtik.

BAKMADAN GEÇME!