Mutfağınızı dekore edin!

Güncelleme Tarihi:

Mutfağınızı dekore edin
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2014 09:50

Mutfak mobilyanız modern, güzel veya eski ve klasik olabilir. Her iki türlü de mutfağınızda yapacağınız küçük değişiklerle güzel görünümlü, iç açıcı, insanı ferahlatan bir mutfağa sahip olabilirsiniz...

Haberin Devamı

Mutfağınızın dekorasyonunun başında ona nasıl şekil vereceğinize karar verin. Mutfağınızda en kullanışlı nasıl hareket edebileceğinizi ve neler istediğinizi düşünün. Önce mutfağınızda yemek yemek için alan olup olmadığına karar verin. Sonra yemek masanızı en uygun nereye yerleştirebileceğinizi düşünün. Sizin için ortada bir masa mı, yoksa kenarda duran bir masa mı daha uygun?

Mutfağınızı dekore edin


Kapalı ada mutfaklar hem şıklık hem de kullanış açısından büyük bir kolaylık sağlıyor. Tabii böyle bir mutfak için geniş bir alana ihtiyacınız olacaktır.

Mutfağınızı dekore edin


Küçük evlerde açık mutfak kullanabilirsiniz. Özellikle mutfağın bar bölümüyle hem küçük atıştırmalara için yer bulursunuz hem de tezgah olarak kullanabilirsiniz.

Mutfağınızı dekore edin


Geniş ve ferah bir açık mutfağınız varsa yemek kısmını mutfağınızın önüne ekleyerek ona daha da şıklık katabilirsiniz. Mutfağınızın renkleri de en az modeli kadar önemlidir. Zemin, dolap, tezgah ve duvar renklerinin uyumuna dikkat etmelisiniz. Örneğin açık renk dolap seçiminde koyu bir zemin seçmeniz mutfağınızı daha çok ön plana çıkaracaktır.

Mutfağınızı dekore edin

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!