Konser geliri Gazze'ye

Güncelleme Tarihi:

Konser geliri Gazzeye
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2023 13:58

 Mehmet Fatih Yalçınkaya, tüm biletlerin satıldığı Ay Işığı konseri ile müzikseverlerle buluştu. Yalçınkaya, konserden elde edilen gelirin Gazze’de zor durumda kalan insanlara ulaştırılacağını duyurdu.

Haberin Devamı

Vigor Kültür Sanat Organizasyonuyla Zorlu PSM’de gerçekleşen konserde Yalçınkaya, konsere gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Şarkıcı, konserde Evlerinin Önü Yonca, Garip Bir Kuştu, Ay Işığında, Ötme Bülbül, Bahça Duvarı, Seher Vakti, Kendim Ettim Kendim Buldum, Ağlama Yar, Saza Niye Gelmedin, Yaz Demedim gibi şarkıların yanı sıra Haberimiz Yok, Böyle Ayrılık Olmaz, Sarhoş, Leylim gibi farklı tarzlarda eserlere de repertuarında yer verdi.

 Ay Işığı konserine gelenler arasında Erkan Can, Güven Kıraç ve Bahtiyar Engin gibi ünlü isimler de vardı.

Konser geliri Gazzeye

Yorumladığı şarkılarla büyük beğeni toplayan Mehmet Fatih Yalçınkaya, davetliler arasında bulunan Türk Halk Müziğinin usta ismi Bedri Ayseli ve Türk Pop Müziğinin sevilen ismi Gökhan Keser’i sahnesine konuk ederek seslendirdiği şarkılarla renkli bir gece yaşattı.

Haberin Devamı

 Masum insanların öldürülmesinden üzüntü duyduğunu belirten Yalçınkaya “Dünyada masum insanlar öldürülmeye devam ediyor. Gazze’deki insanlar çok zor bir durumun içerisinde. Konserimizden elde edilen geliri orada darda kalan insanlara ulaştıracağız” dedi.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!