En güzeli sizin olmalı: Gelinlik seçme rehberi

Güncelleme Tarihi:

En güzeli sizin olmalı: Gelinlik seçme rehberi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2017 10:45

Yıllardır hayalini kurduğunuz düğününüze sayılı günler kaldı ve gelinliğinize hala karar veremediniz mi? İşte sizi gecenin parlayan yıldızı yapacak gelinlik seçme önerileri...

Haberin Devamı

Düğün gününüz yavaş yavaş yaklaşıyor... Artık siz de masallardaki prenses olmak için hazırsınız. Yıllardır hayalini kurduğunuz bu büyülü güne sayılı günler kala gelinlik seçiminde işinizi kolaylaştıracak bazı püf noktaları:

1) Gelinlik dükkanlarını gezmeden önce ne istediğinizi, kendinizi nasıl bir gelinlik içerisinde görmek istediğinizi düşünün. Vintage mı, modern mi, romantik mi yoksa seksi mi? Planlamadan ve hayal etmeden dükkanları gezmeye başlarsanız kafanız onca modelin içerisinde oldukça karışabilir. Bu süreçte gelinlik dışında başka telaşlarınız da olacağını unutmayın ve kısıtlı vaktinizi boşa harcamamak adına plan yapın.

En güzeli sizin olmalı: Gelinlik seçme rehberi

Haberin Devamı

2) Evet, hayal ettiniz ama gerçeklerden de uzaklaşmayın. Vücut tipinizi ve bütçenizi kabullenin, öne çıkarmak istediğiniz yerlerden ölçülü dekolteler verip, beğenmediğiniz yerlerinizi ise kapatın. Bu kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Örneğin; sırt dekoltesi gelinlikte çok şık bir görüntü verir ancak herkese de yakışmaz. Olmayacak şeyleri zorlamayın.

3) Alışverişe size enerji verecek, pozitif kişilerle birlikte çıkın. Baskın karakterler, isteğiniz dışında bir seçim yapmanıza yol açabilir. Yorumları dikkate alın ancak unutmayın son karar her zaman sizin olmalı. Doğru gelinlik sizin kararınızla gelir.

En güzeli sizin olmalı: Gelinlik seçme rehberi

4) Dans etmeyi seven biriyseniz, gelinliğinizin rahat olması da önemli kriterlerden biri. Son zamanların trendlerinden siz de yararlanın ve içerisinde kendinizi hem şık hem de rahat hissedeceğiniz gelinliklere yönelin. Ayakkabı ve saç modelinizi de rahatlıktan yana seçebilirsiniz. Unutmayın, kendinizi rahat hissetmediğiniz bir gelinlikle fotoğraf çektirmek bile işkence olur.

Spa’larda Strese, Yorgunluğuna Çok İyi Gelen Masajlar İçin Tıkla

5) Abartmaktan korkmayın. Bu sizin gününüz... Allı pullu modelleri seçmek istiyorsanız seçin. Çünkü her gelinlik giyen kişiye özeldir.

Haberin Devamı

6) Duvak, gelinliği gösteren önemli detaylardan biri. Mutlaka gelinlikle birlikte deneyin. Uzun ve kısa duvağı bir arada kullanabilir, düğünün eğlence kısmına geçildiğinde uzun duvağınızı çıkarabilirsiniz.

En güzeli sizin olmalı: Gelinlik seçme rehberi

7) Gelinliğinize karar verdikten sonraki süreç de oldukça önemli. Tüm provalara eksiksiz gitmeli, düğün günü karşılaşacağınız şeylerin küçük de olsa provasını yapmalısınız. Yürürken, dans ederken gelinliğin üzerinizde duruşunu kontrol edin.

8) Geç kalmayın! Zaman su gibi akıp geçiyor. Düğün tarihinizden en az 5-6 ay öncesinde bu kriterleri göz önünde bulundurarak araştırmalara başlayın.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!