Cesur ve davetkar evler

Güncelleme Tarihi:

Cesur ve davetkar evler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2014 23:23

Evinizdeki yaşam alanlarınızı daha cesur ve davetkar bir hale getirmek ister misiniz? Cevabınız evet ise, haberimize bir göz atın...

Haberin Devamı

Evinizin ağırlıklı rengi beyaz ise, çok belirgin bir şeyleri; örneğin resimdeki gibi merdiveni ya da pencere pervazını kırmızıya boyayarak güzel bir kontrast yakalayabilirsiniz.Ya da, natural tonlarda döşemeyi tercih ettiğiniz mutfağınızda, parlak beyaz objelerle ortama ışık katabilirsiniz...

- Evinizin ağırlıklı rengi beyaz ise, çok belirgin bir şeyleri; örneğin resimdeki gibi merdiveni ya da pencere pervazını kırmızıya boyayarak güzel bir kontrast yakalayabilirsiniz.

Cesur ve davetkar evler

- Natural tonlarda döşemeyi tercih ettiğiniz mutfağınızda, parlak beyaz ortama ışık katacaktır.

- Evinizin dikkat çekici olmasını sağlamanın tek yolu neon renkler değil. Birden fazla notr rengi bir arada kullanarak oturma odanızı canlandırabilirsiniz.

Haberin Devamı

Cesur ve davetkar evler

- Evinizin bir kösesindeki ufak bir bölümü; salonun köşesinde ya da merdiven altında kalan duvarı turuncuya boyayıp, etrafına kahverengi, ya da eşyalarınızın rengine uyacak başka bir renkte kontur çizebilirsiniz.

Cesur ve davetkar evler

- Evinizi gençleştirmek için kırmızı, yeşil ve mavi tonlarını bir arada kullanabilirsiniz.

- Misafir yatak odanızdaki beyaz ahşap duvarın önüne koyacağınız açık renge boyanmış ahşap bir etajer, kır evi havası yaratacaktır.

Cesur ve davetkar evler

BAKMADAN GEÇME!