"Bizim Kövde Şenlik Vaa" nın galasına büyük ilgi

Güncelleme Tarihi:

Bizim Kövde Şenlik Vaa nın galasına büyük ilgi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2023 13:40

Çekimleri Seferihisar'da yapılan, İzmir Sinema Ofisi ve Seferihisar Belediyesi'nin desteklediği, Seferihisar halkının da rol aldığı "Bizim Kövde Şenlik Vaa" adlı sinema filminin galası, İzmir BŞB Seferihisar Kültür Merkezi Çağan Irmak salonunda gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Galaya siyaset ve sanat dünyasından bir çok ünlü isim ve yanı sıra Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Büyükşehir Belediyesi Yerel Hizmetler Koordinatörü Gürhan Özata ve 1000 kişiyi aşkın misafir katıldı.

Salonun yetersiz kalması sebebiyle Gala ve kokteyl sonrası "Bizim Kövde Şenlik Vaa" film halka ücretsiz olarak iki gösterim şeklinde yapıldı.

Seferihisar Belediyesi Başkanı İsmail Yetişkin, "Seferihisar'da bir ilk gerçekleşti. Senaristi de yönetmeni de Seferihisarlı ve oyuncuların birçoğu Seferihisar'da yaşayanlardan oluşan bir filmi hep birlikte keyifle izledik, Başta yönetmen ve senarist Uğur Alparslan olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ediyor, teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Bizim Kövde Şenlik Vaa nın galasına büyük ilgi
Filmin Yönetmeni Uğur Alparslan "kısıtlı imkanlarla bir çok bileşeni bir araya getirip, el birliği içerisinde ekip olup iyi bir film ortaya çıkardık. Zordu ama olabileceğin en iyisi için çok çaba gösterdik. emeği geçen ve destek olan herkese teşekkür ediyorum. Yeni projelerimizde herkesi bize katılmaya davet ediyorum" dedi.

 

BAKMADAN GEÇME!