Söz 11. bölüm fragmanında Zafer gazi mi olacak?

Güncelleme Tarihi:

Söz 11. bölüm fragmanında Zafer gazi mi olacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2017 12:11

Söz 11. yeni bölüm fragmanında silah arkadaşları Kurtdereli'yi şehit eden Çolak'ı yakalamak için harekete geçen tim, beklenmedik bir olayla karşılaşıyor. Söz 11. yeni bölüm fragmanında operasyon esnasında teröristlerin kurşununa hedef olan Zafer, hastanede müşahede altına alınmıştır. İşte, Söz 11. yeni bölüm fragmanı hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Söz 11. yeni bölüm fragmanında Çolak'ın peşine düşen Yavuz ve timi, teröristlerin korkulu rüyası olmuştur. Operasyon esnasında teröristlerin hain saldırısı, Üstteğmen Zafer'in yaralanmasına neden olmuştur. Söz 11. yeni bölüm fragmanında hastaneye yatırılan Zafer'in gfelç kalabileceği söylemi ise herkesi kahretmiştir. İşte, tüm bunların ekrana geleceği Söz 11. yeni bölüm fragmanı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Tim, bir askerini şehit veriyor
Erdem, Yavuz'un son isteğini yerine getirir. İnsansız Hava Aracı'nı, Yavuz'un bulunduğu yeri patlatması için yönlendirir. Ancak Çolak'ın hiç umulmadık başka bir planı vardır. Bu plan herkes için işleri daha da zorlaştırır. Çolak planını uygulamaya çalışırken, adamlarından birisi büyük bir hata yapar. Çolak’ın adamına verdiği ceza kendisi için kötü sonuçlar doğuracaktır.

Haberin Devamı

Avcı’nın vurduğu Eylem'in durumu ise çok ağırdır. Hayati tehlikesi vardır. Avcı kendini suçlar. Derin bir üzüntü ve gergin bir bekleyiş içindedir. Aldığı haber onu şok eder. Eylem, doktorların tüm çabasına rağmen ölmüştür.

Aldığı iki önemli istihbaratla harekete geçen tim, iki büyük operasyona çıkar. Çolak'ı gitgide köşeye sıkıştırırlar. Ancak Çolak'ın canımızı yakacak son bir hamlesi daha vardır ve Yavuz’un timi ilk defa bir askerini şehit verir.

 
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!