Soyadının Türkçe olduğunu biliyor!

Güncelleme Tarihi:

Soyadının Türkçe olduğunu biliyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2010 16:07

Amerika’nın en meşhur ailelerinden birinin kızı olan Kim Kardashian birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o röportaj...

Kim Kardashian'dan sıcak pozlar / Foto Galeri

 

Lolipop delisi Kim / Foto Galeri

 

Ünlüler hakkında bilmek istediğiniz her şey / Haber-Galeri

Haberin Devamı

CV’nizde olmasından en memnun olduğunuz titriniz hangisi? Aktris mi, kapak kızı mı, işkadını mı, televizyon starı mı?
- Kesinlikle işkadını. Ben tam bir işkoliğim.

Bu sene 30 yaşında olacaksınız. Önümüzdeki seneler için kariyer planlarınız neler?
- Televizyonda kendi şovları programlarımın prodüktörlüğüne başlamak istiyorum. Bir de kendi adıma olan parfüm serisine devam edeceğim. Yeni parfümler gelecek.

Keeping Up With The Kardashians’a başladığınızda bu kadar ilgi çeker bir şov olacağını tahmin etmiş miydiniz?
- Aklımızın ucundan geçmemişti. Hep beraber yaptığımız bir aile eğlencesi olarak görüyorduk. Ama bu kadar büyük bir hit olmasından dolayı çok mutluyum.

Şovda istemediğiniz görüntülerin çıkartılma hakkına sahip misiniz?
- Evet böyle bir hakkımız var ama bugüne kadar memnun olmadığım hiçbir şeyi çıkarttırmadım.

Razzie Award’a (en kötü oyunculuk ödülü) aday olmak nasıl bir duyguydu. Blogunuzda bununla dalga geçip çok cool davrandınız ama gerçekten bu kadar özgüvenli biri misiniz?
- En kötü oyunculuk ödülüne aday gösterildiğimi öğrendiğimde bundan hiç rahatsız olmadım. Nasıl hissediyorsam, öyle yorumladım. Bu benim espri anlayışım... Bence her insanın kendiyle dalga geçebilecek kadar hayatta espri anlayışı olmalı.

O GÖRDÜKLERİNİZ İŞ İCABI ASLINDA İÇKİ BİLE İÇMEM

/images/100/0x0/55ea2348f018fbb8f86d85cf

Kendinizi genç insanlar için rol model olarak görüyor musunuz?

- Böyle düşünmek, kendimi bir rol model olarak görmek istiyorum elbette. Ve bence başarılı bir işkadını olma konusunda gayet iyi bir örneğim. Sadece ben değil, kız kardeşlerim de öyle.

Şöhret, para, ve başarı... Belli ki güzellik ve yeteneğe de sahipsiniz. Ama başka bir aileye doğmuş olsanız yine bunları yapıyor olur muydunuz sizce?
- Kesinlikle yine yapıyor olurdum. Çünkü ailesinin şöhreti olmadan bunu yapabilmiş bir sürü başka başarılı kadın var. Beynini bir hedefe odaklarsan istediğini eninde sonunda koparırsın. Çok çalışmanın karşılığı er ya da geç mutlaka sahibine dönüyor.

Hayat tarzınızdan dolayı medya tarafından eleştiriliyorsunuz. Sizce bu güzel, zengin ve ünlü olmanın bir bedeli mi?
- Medyada yer alan o görüntülerin hepsi iş icabı. Normalde gece hayatım yoktur. Partilere falan katılmam, hatta içki bile içmem. Bu eleştirilere katılmıyorum. Benim yaşam tarzım aslında tamamen iş.

Sürekli kameralarla yaşıyorsunuz. Sizi gerçek hayattan soyutlamıyor mu bu durum? Çevrenizdeki insanlar, mesela sevgiliniz rahatsız olmuyor mu?
- Hayır, ailem ve arkadaşlarımla yakın olmam benim gerçeklikten kopmamı engelliyor. Bizi gerçekliğin içinde tutacak bir şeyler her zaman başımıza geliyor.

Birgün sizin erkek arkadaşınız olmayı hayal eden binlerce Türk gencine ne tavsiye verirsiniz?
- Dişleri her zaman bakımlı olsun ve bir de iyi bir espri anlayışları olsun yeter... Şaka şaka! (gülüyor)

SOYADIMIN TÜRKÇE OLDUĞUNU DAHA KÜÇÜKKEN ÖĞRETTİLER

Türkiye ve İstanbul hakkında ne biliyorsunuz? Daha önce hiç geldiniz mi?

- Biz Ermeni bir aileyiz ama ben Amerika’da doğdum. Buradaki dördüncü kuşağım. Bu yüzden İstanbul’la ilgili bilgim sınırlı. Ama pek çok arkadaşım yaz tatillerinde Türkiye’ye geliyor ve sürekli çok güzel bir yer olduğunu anlatıp duruyorlar. İstanbul’a hiç gelmedim ama bir gün atalarımın yurdunu ziyaret ettiğimde İstanbul’u da göreceğim. Türk hayranlarımla tanışmayı çok istiyorum.

Soyadınızın Türkçe olduğunu ve kardeş (brother-sister) anlamına geldiğini biliyor muydunuz?
- Benimki de dahil olmak üzere birçok Ermeni soyadı Türkçe kökenlidir zaten. Ermenistan bugünkü halinden çok daha büyükken pek çok Ermeni günümüzün Türkiye’si sınırları içinde yaşıyordu. Ve soyadları da Türkçe bir sözcüğün yanına Kardeşyan’daki gibi bir Ermeni takısı (yan) getirilerek yapılmıştır. Büyürken soyadımın Türkçede kardeş anlamına geldiğini bana öğretmişlerdi. Ben eggplant’e patlican, potato’ya da patates diyerek büyüdüm. Bizim evde bütün meyve ve sebze isimlerinin Türkçesi kullanılırdı. Bunların Türkçe olduğunu ve toplumda İngilizcelerini kullanmam gerektiğini sonradan öğrendim.

Ermeni ve Türk halkları arasında son dönemdeki yakınlaşma çabalarını nasıl karşılıyorsunuz?
- Açıkçası son gelişmelerle ilgili konuşacak kadar politik bir donanımım yok ama ben şuna inanırım: Komşular dost olmadır. Biliyorum ki Ermenistan ve Türkiye’nin uzun ve ihtilaflı bir geçmişleri var. Ve her iki taraf için de yaraların sarılması eşit zaman alacak.

SİNEĞİ SIKIP YAĞINI ÇIKARIYOR

Kim Kardashian’ın kendine ait bir parfüm markası, Dash adında bir butiği, kıyafet, çanta ve takı markası var. Program prodüktörlüğü yapıyor. “Kardashian’la Zayıfla” ve “Cumaya Kadar Kotuna Sığ” isimleriyle iki zayıflama DVD’si çıkardı. Ayrıldığı sevgilisi, evde kendileri için çektikleri seks görüntülerini dağıtımcı bir firmaya satınca baktı ki engelleyemiyor, bu kez firmayla anlaşıp kendisi de kârdan 5 milyon dolar aldı. “İşte yeni Rayban’im, sizce de Siwy Jean’im bana yakışmamış mı” diyerek markaların reklamını yapıyor. Britney Spears’la birlikte ünlü şeker firması Sugar Factory’nin de yüzü.

EN BEĞENDİĞİ YERİ: Karnı
FAVORİ STARI: Angelina Jolie
EN SEVDİĞİ YEMEK: Kurabiye ve dondurma
EN SEVDİĞİ RENK: Pembe
VAZGEÇEMEYECEĞİ ÜÇ ŞEY: Ailesi, arkadaşları ve Blackberry’si
EN YAKIN ARKADAŞLARI: Kız kardeşleri
EN SEVDİĞİ TATİL YERİ: Meksiko
GARDIROBUNDA EN SEVDİĞİ GİYECEK: Siyah blazer’ı
EN SEVDİĞİ ŞARKICI: Beyonce
EN SEVDİĞİ ŞEHİR: Miami
ALDIĞI EN DEĞERLİ HEDİYE: Babasından hediye kitap (adını vermiyor)
EN SEVDİĞİ TAŞIT: Uçak
TEKRAR YAŞAMAK İSTEDİĞİ AN: Babasıyla bir akşam yemeği
EN SEVDİĞİ HOBİSİ: Scrap defteri
HİÇ YAŞAMAMIŞ OLMAYI İSTEDİĞİ AN: Babasının gidişi

CEVAPLAMADIĞI 3 SORU
Hayatınızın dönüm noktası nedir?
Seks kasediniz ortaya çıktığında bu skandalla nasıl başa çıktınız?
Eşini ve sevgilisini öldüren ünlü boksör O. J. Simpson sizin vaftiz babanız ve babanız da onun arkadaşı ve avukatıydı. O günlere dair ne hatırlıyorsunuz?

Haberin Devamı

DİĞER HABERLER

  

  

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!