Sosyetede Rus merakı

Güncelleme Tarihi:

Sosyetede Rus merakı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 1998 00:00

Haberin Devamı

Seksi mankenler işadamlarının kalplerini avuçlarında tutuyorlar

Bir numaralı magazin gazetesi Haftasonu bu hafta sosyetenin ünlü simalarının Rus mankenlere olan ilgisini ayrıntılı olarak yansıtıyor.

Daha önce Rus manken Larissa ile bir evlilik yaşayan İlker Mengi, yine bir başka Rus güzel olan Oxana (üstte) ile ateşli bir aşk yaşıyor. O gece Oxana’nın yaşgünüydü ve onu ilk kutlayan da Mengi’ydi. Bu arada İlker Mengi’nin kardeşi Eren Mengi de Rus güzeli Ella ile (yanda) 6 yıldır mutlu bir evlilik sürdürüyor.

Türkiye’yle iş bağlantıları ve bu arada ırklarının güzelliğini ortaya koyarcasına manken akını başlatan Ruslar, artık sosyeteyi de fethetmiş görünüyor. Mesela, sosyetenin ünlü playboylarından İlker Mengi, büyük bir aşk yaşadığı Rus güzeli Larissa ile hayatını birleştirmiş fakat sürdüremeyince yine yaşadığı pekçok aşkın ardından bir başka güzele vuruluvermişti. İlginçtir onun vurulduğu bu güzel de Rus manken Oxana’dan başkası değildi.

Kardeşlerin seçimi

Geçtiğimiz gece Sale Pepe’de sevgilisinin 24. yaşını kutlayan İlker Mengi’yi yine güzel bir Rus manken olan Ella Mengi’yle evlenen kardeşi Eren Mengi yalnız bırakmadı. Mengi kardeşlerin ortak arkadaşlarından ve işdünyasının ünlü isimlerinden Hüseyin Manioğlu da Rus ırkının güzellerinden olan sevgilisi Victoria’yla birlikte bu yaşgünü kutlamasındaki yerini almıştı bile. Kısacası sosyete dünyasında kelimenin tam anlamıyla bir Rus fırtınası esiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!