Sinem Öztürk tarz değiştirdi!

Güncelleme Tarihi:

Sinem Öztürk tarz değiştirdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2016 22:50

Ekranların reyting rekorları kıran dizisi “Kiralık Aşk” ile başlayan Sinem Öztürk, Bekir Toplar aşkı sona erdi. Şok ayrılığın ardından Sinem Öztürk tarzını değiştirdi. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Sinem Öztürk ve Bekir Toplar, ‘Kiralık Aşk’ dizisi ile başlayan ve 8 ay süren aşklarını ani bir karar ile bitirerek arkadaş olarak kalmaya karar verdiler. Bu karardan sonra Sinem Öztürk, sarı olan saçlarını siyah yaparak tarzını değiştirdi. İşte detaylar…

Geçtiğimiz gün bir mekan çıkışında görüntülenen Sinem Öztürk, magazin muhabirlerinin sorularını yanıtsız bırakmadı. Muhabirlerin evlilik sorularına yanıt veren Öztürk, ilişkisinin bittiğini açıkladı.

Öztürk; “Evlilik olmayacak biz ayrıldık arkadaşlar başaramadık” şeklinde yanıt verdi.

Bu şok ayrılığın ardından ikili tüm sosyal medya hesapları üzerinden birlikte çekilmiş olan fotoğraflarını sildi.

İddialara göre Sinem Öztürk ve Bekir Toplar, yakın arkadaşlarını barıştırmak için gittikleri bir mekan çıkışında görüntülendi. Magazin muhabirleri tarafından görüntülenen çift soruları yanıtsız bırakmadı. Öztürk, muhabirlerin “Evlilik ne zaman?” sorularına “Evlilik olmayacak. Biz ayrıldık arkadaşlar, olmadı başaramadık” şeklinde yanıt verdi.

Haberin Devamı

Beklenmedik ayrılığın ardından Sinem Öztürk, tarzını değiştirerek sarı olan saçlarını siyaha boyattı.

Sinem Öztürk tarz değiştirdi

Sinem Öztürk Kimdir?

Başarılı oyuncu Sinem Öztürk, 1985 yılında, Mudurnu’da dünyaya geldi.

Lise eğitimini İstanbul Cağaloğlu Lisesinde tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi TV Sinema bölümüne girerek, bu bölümü başarıyla bitirmiştir.

Bir çok dizide başarıyla rol alan ünlü oyuncu halen “Kiralık Aşk” dizisinde “Yasemin” karakterini başarıyla canlandırmaktadır.

BAKMADAN GEÇME!