Şimdi keşfetme zamanı

Güncelleme Tarihi:

Şimdi keşfetme zamanı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2004 01:56

Kova ve Balıklar 2005’te yeni keşifler dönemine giriyor. Kovalar için yılın ilk yarısı büyük düşünceler, büyük hayaller ve bütün evreni kucaklayan isteklerle geçecek.

Kovalar böylelikle yeni yönlerini keşfederken, asıl değişimi Balıklar yaşayacak. Özgürlük ihtiyacı duyan Balıklar, marjinal çevrelerde kendilerini iyi hissedecekler. Tutkulu aşklar yaşayacakları kişilerle karşılaşabilirler. Hatta bir arkadaşlık ilişkisi, aşka dönüşebilir.

KOVA BURCU

2005 yılında Kovaların en fazla anlaştığı burçlar Koç, İkizler, Yengeç, Terazi, Yay, Oğlak ve Balık. Anlaşamadığı burçlar ise Boğa, Aslan, Başak, Akrep ve Kova.

n Aşk ve ilişkilere çok farklı açılardan yaklaşacak ve daha ciddi ilişkiler kuracaksınız.

n Yılın ilk yarısı büyük düşünceler, büyük hayaller ve bütün evreni kucaklayan isteklerle dolu bir dönem olacak.

n Yılın ikinci yarısı ise önceki hesaplarınız ve yaptıklarınızla karşılaşacağınız önemli tecrübeler dönemi.

2005 sizin için son derece farklı bir yıl olacak. Geçen yıl başladığınız kariyer çalışmalarınızı, bu yıl da sürdüreceksiniz. Yılın ilk yarısı geleceğe yönelik hedeflerinizi belirlemek ve bunları gerçekleştirmek için çalışarak geçireceksiniz. Üstelik yapmak istediklerinizi bu devre içinde gerçekleştirmek için gayret göstermenizi tavsiye ediyorum. Çünkü yılın ikinci yarısı sizin için zorlayıcı tecrübeleri deneyimlemenizi gerektiren olayların çıkabileceği bir dönem olacak.

Yeni yıla son derece keyifli girecek ve sevdiklerinizle hem eğlenecek, hem de ilişkilerinizi güçlendireceksiniz. Aşık olduğunuz kişiyle birlikte geleceğe yönelik projeler yapabilir, farklı duygular ve istekler içine girebilirsiniz.

Mayıs-haziran dönemi sizin için verimli geçecek. Zihinsel ve duygusal açıdan sabırsız olabilirsiniz. Ancak enerjinizi yapıcı bir biçimde kullanmayı başaracaksınız.

Temmuzda özellikle aşk hayatınızı etkileyecek gelişmeler meydana gelebilir. Yatırım yapmak için güçlü arzular duyabilir ve çok çeşitli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu devre içinde atılımda bulunmadan önce iyi araştırmalı ve projelerinizi ayrıntılarıyla gözden geçirmelisiniz. Ayrıca sevdiğinizle aranızdaki ilişkileri etkileyecek ve karışıklık yaratacak kişiler ve durumlarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle ilişkinizi ve seçimlerinizi onaylamayanlar olabilir ve bu nedenle kafanız karışabilir.

Özellikle yılın son dönemi dikkatinizi kendinize yöneltecek ve kendiniz için büyük hedefler belirleyeceksiniz.

Ünlü Kovalar

Mozart, Galileo Galileo, James Watt, Thomas Alva Edison, Charles Darwin, Edouat Monet, Claude Monet, Charles Dickens, Jules Verne, Abraham Lincoln, Christan Dior, Farah Fawcett, Zsa Zsa Gabor, Paul Newman, John Travolta, James Dean, Clark Gable ve Ajda Pekkan.


BALIK BURCU

2005 yılında Balıkların en fazla anlaştığı burçlar Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova ve Balık. Balıkların bu yıl anlaşamadığı burçlar aslında pek yok. Çünkü değişim rüzgarlarının kuvvetli estiği bu yıl hemen bütün burçlarla kendilerini özdeş hissedebilirler.

n Özgürlük ihtiyacı duyan Balıklar, marjinal çevrelerde kendilerini iyi hissedecekler.

n Sürpriz aşklar, heyecan verici ilişkiler ve derinden etkilenip tutkulu aşklar yaşayacakları kişilerle karşılaşabilirler.

n Yaşam biçimlerini ve isteklerini değiştirdikleri gibi, görünüm ve arzularını da değiştirebilirler.

n Etkileyici ve değiştirici kişiler, hayatınızın yönünü belirlemede önemli bir rol oynayacak.

Karmaşık duygular, farklı heyecanlar ve kendini keşfetme telaşı içinde bulunan Balıklar, bu yıl değişim ihtiyaçlarını zorlayıcı olaylar gerçekleştirecekler. Fırtınalı aşklar yaşabilecekleri gibi son derece etkileyici ve değiştirici özelliğe sahip kişilerle karşılaşabilir ve onların etkisiyle kendilerini keşfetmeyi başarabilirler.

Tabii bunların pek kolay deneyimler olmadığını söylemeliyim. Fakat bir o kadar da heyecan verici olacak.

Yeni yıla karmaşık duygu ve düşüncelerle girecek olan Balıklar, ocak ayının ortalarına doğru yükselecek ve gerilim yaratan isteklerini iyi duygularını açığa çıkararak dengeleyecekler. Sürpriz aşklar yaşayabilecekleri gibi, hiç düşünmedikleri kişilerle ilişki kurabilirler. Hatta arkadaşlık ilişkisi aşka dönüşebilir. Şubat-mart dönemi sizin için süper geçecek.

Mayıs-haziran döneminde sürpriz aşklar yaşayabileceğiniz gibi sizi tamamen değiştirecek niteliklere sahip kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Eylül’de başlayan hareketli dönem Ekim, Kasım ve Aralık aylarında devam edecek. Belki karar vermeniz zor olabilir fakat fırsatları anlayacak ve kullanmak için harekete geçeceksiniz. Koşullar zorlayıcı olsa bile siz değerlendirmeyi başaracak ve sürpriz çıkışlar yapacaksınız.

Ünlü Balıklar

Albert Einstein, Alexander Graham Bell, Victor Hugo, Montaigne, Michelangelo, Antoni Vivaldi, Frederich Chopin, Johann Strauss, Rodolph Nurayev, George Washington, Elizabeth Taylor, Ursula Andress, Liza Minelli ve Jerry Lewis.

- BİTTİ -
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!