Seyahat çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat çantası
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2010 00:00

Haberin Devamı

----LACOSTE----

Spor gözlükler
Lacoste’un yeni koleksiyonundaki gözlük modelleri genç ve kendini genç hisseden erkeklere hitap ediyor. Modellerde rahatlık ve şıklık ön plana çıkıyor. Örneğin LA 12455 kullanıcıların konforu düşünülerek tasarlanmış. Model tasarlanırken renk detaylarına önem verilmiş. Bir başka model olan LA12448 de sportif ve günlük kullanım için uygun.

----SHELLAC----

Tırnaklarınız parlıyor
Kadınların ortak sorunu olan tırnak kırılması, oje soyulması, tırnak sararması ve manikür - pedikür sonrası oluşabilen tırnak zedenlenmeleri hibrid oje formülüyle tarihe karışıyor. Formaldyhde, Tolune, DBP gibi tırnağa zararlı üç kimyasal maddeyi içermeyen Shellac 3 Free’nin formülüyle tırnaklar hem sağlıklı, hem güzel görünüm kazanıyor. 14 gün boyunca parlaklığını kaybetmiyor.

----SKİNCODE----

Haberin Devamı

Cildinizi güneşten koruyun
Cildimiz güneş ışığı, hava kirliliği, sağlıksız beslenme, stres, sigara ve benzeri faktörlerden kolayca etkileniyor. Canlılığını, parlaklığını, nemini kaybedip yaşlanıyor. Skincode bu faktörlerin verdiği hasardan cildinizi korumak için yeni bir anti-aging formül geliştirdi. “Layer Teknolojisi” ile “Age Lab” serisini üretti. Seride bulunan Time Rewinding gündüz yüz ve boyun kremi Spf 15’in içeriğinde nemlendirici ve dinlendirici özelliklere sahip aloe vera ekstresi var. Vitamin E, cilde esnekliğini geri kazandırırken cildin yaşlanmasını geciktiriyor. Çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü yumuşatıyor. Layer Teknolojisi, cildin ihtiyacı olan besinlerin düzenli alınmasını sağlıyor.

----TWİGY----

Plaj çantanız hediye
Tatil hazırlığında olanlara Twigy özel bir fırsat sunuyor. Yeni sezon ürünlerinden her 39 TL’lik alışverişinize bir plaj çantası hediye ediliyor. Çantalar lila, beyaz, kahverengi ve lacivert gibi canlı renklere sahip. Ayrıca birbirinden farklı desenleri de var.

----TOYZ SHOP----

Çocuklar denizde sıkılmasın
Deniz sezonunun açıldığı şu günlerde Toyzz Shop, çocukların sahilde eğlenmelerini sağlayacak ürünler sunuyor. Bunlar arasında rengarenk kova-kürek takımları, kolluklar, şişme bot ve deniz yatakları, toplar, el arabaları, peluşlar, lisanslı oyuncaklar, et bebekler, uzaktan kumandalı arabalar, çizgi film karakterleri, puzzlelar, eğlenceli aksesuarlar, bisikletler, scooterlar, patenler gibi pek çok seçenek var. Oyuncaklar sayesinde çocukların yaratıcılığı ortaya çıkıyor ve zekası hızla gelişiyor. Mağazalarda her yaş grubuna ve cinsiyete göre kategori mevcut.

----MENDO’S----

Haberin Devamı

Sahilde strapless modası
Eskileri baş tacı etmeye devam ettiğimiz şu günlerde plaj modası da retro akımından nasibini alıyor. Strapless mayo ve bikiniler yeniden plajların gözdesi olurken, özellikle genç kızlar tarafından tercih ediliyor. 2010 yaz sezonunda ünlü pek çok markanın kreasyonuna mağazalarında yer veren Mendo’s, Calvin Klein, HJ Tempest, Armani, Pin-Up, Gottex, Maryan Mehlhorn markalı ürünler sunuyor. Her biri diğerinden farklı modeldeki, pek çok renk ve desene sahip deniz kıyafetleri istediği an bikinisini şık bir gömlek ya da tişörtle birlikte akşam giymek isteyenlere de hitap ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!