Seksi, bekar ve çok daha güçlü

Güncelleme Tarihi:

Seksi, bekar ve çok daha güçlü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2010 01:00

Son olarak Tom Cruise ile başrolü paylaştığı “Gece ve Gündüz” (Knight and Day) adlı filmle izleyici karşısına çıkan Cameron Diaz, hakkında merak edilenleri InStyle dergisine anlattı.

Haberin Devamı

CAMERON DIAZ FOTOĞRAFLARI

Cameron Diaz, yeni filmi “Knight and Day”de 30 yaşlarında, Boston’lu silik biri olan June Havens’i canlandırıyor. June, kendini kaza eseri dolandırıcı iş arkadaşlarından kaçan çapkın ajanı oynayan Tom Cruise ile uluslararası bir suç ağının içinde buluyor. Yaşadıkları, filmin sonunda June’un kendine güvenen güçlü ve seksi bir kadın olmasını sağlıyor.

Bu, birkaç nedenden ötürü Cameron Diaz’ın sevdiği türden bir mutlu son. Çocukluğunda en etkilendiği film sahnesini sorulduğunda hiç tereddüt etmeden cevap veriyor: “Indiana Jones: Raiders of the Lost Ark. Çok sevmiştim, özellikle de bir macera filmi olmasını.” Oyuncu olmaktansa “Indiana Jones” tarzı heyecan dolu bir hayat yaşamanın hayalini kurduğunu söylüyor. 

Hayvanlara çok düşkün olduğu için çocukluğunda zoolog olmayı düşlüyormuş. Kaliforniya’da Long Beach’de büyüyen biri olarak futbol takımının seçmelerine de katılmak istemiş. Evet, bir erkek futbol takımının! Ama bütün o bakışlar Diaz’ı modellik yapmaya, ekranlardaki varlığı da film kariyerine yöneltmiş.
  
ÇOCUK YA PLANLI OLMALI YA DA TAMAMEN KAZA ESERİ        

37 yaşındaki Diaz, tam bir idman canavarı ve adrenalin tutkunu. “Neredeyse her tür sporu yaparım” diyor ve ekliyor: “Snowboard ve kayak yapıyorum, koşuyorum ve vakit buldukça kişisel antrenörüm Teddy Bass ile çalışıyorum. Kendini güçlü, fit ve sağlıklı hissetmek gerçekten çok önemli.”

Ünlü oyuncunun asla sakin bir hayat kurmak, evlenip çocuk doğurmak ihtiyacı hissetmemesi de bu daimi hareketliliğin bir etkisi olsa gerek. “Bu fikre tamamen karşı değilim” diyor Diaz anne olmak konusunda. “Çocuk sahibi olmak hayatınızı tamamen değiştiriyor ve ben şu anda yaşadığım hayatı gerçekten çok seviyorum. İnsana hayatta tatmin ve mutluluk duygusunu yaşatabilen tek şey çocuklar değil ki. Üstelik doğum yapmak sevgi verebilmekten çok daha kolay. O yüzden gerçekten bilemiyorum. Bu tür bir değişiklik ya son derece ayrıntılı bir şekilde planlanmış olmalı ya da tamamen kaza eseri gerçekleşmeli.”

TÜM BEKAR KADINLARLA AYNI PROBLEMLERİ YAŞIYORUM

Diaz, aşk hayatı hakkında konuşmaya pek sıcak bakmasa da basında çıkan haberler onun New York Yankees’in yakışıklısı Alex Rodriguez ile olan ilişkisinin devam ettiği yönünde. “Kendimle ilgili soruları cevaplamak ayrı, benden başkalarının da dahil olduğu sorulara cevap vermek ayrı bir şey. Öbür kişiye haksızlık olur bu” diyor.

Güzel oyuncu ısrarla kendinin de hâlâ daha diğer bütün bekar kadınlarla aynı problemleri yaşadığı vurguluyor. Buna bir de ünlü erkeklerle çıkmanın getirdiği ekstra zorluk ekleniyor. “Günümüzde her şeye sahip olmanın anlamı değişti” diyor ve devam ediyor: “Ben güçlü kadınların erkek takımları giydiği ve aile kuramadığı 80’lerde büyüdüm. Sonra 90’larda kadınlar her şeye sahip olmak, hem çocuk hem de kariyer yapmak istediklerine karar verdiler. Ama şimdi yeni yüzyılın ilk 10 senesini geride bıraktığımız bu günlerde aslında her şeyi bir arada yapamayacaklarını anladılar. Bazen karar vermeniz gerekir. Ve elinizden gelenin en iyisini yaptığınıza emin olmalısınız.”

Diaz, günün birinde daha sakin bir hayat fikrini benimseyeceğini düşünüyor. “Bazen hayatı çok hızlı yaşadığımdan dolayı arada dönüp geriye doğru bakma ihtiyacı duyuyorum. Yaşım ilerledikçe kendimi yavaşlatma sorumluluğunun kendi ellerimde olduğunu fark ediyorum. Tabii her ne kadar bunu istemesem de!” diyor güzel yıldız.

Son olarak uzun vadede planları varsa bunların neler olduğu sorusuna gülerek cevap veriyor: “Uyumak!”

Haberin Devamı

JUSTIN’LE BİRBİRİMİZİ ÇOK SEVİYORUZ

Cameron Diaz, kötü birini canlandırdığı “Bad Teacher” filminin çekimlerini yeni bitirdi. Filmde, eski erkek arkadaşı Justin Timberlake ile de bir araya geldi ve anlattıklarına bakılırsa ikisi de bu çalışma sırasında çok eğlendiler. “Sanırım okuduğum en komik senaryo” diyor Diaz ve Timberlake ile birlikte çalışmanın da çok keyifli olduğunu ekliyor: “Biz aslında gerçekten... Biz birbirimizi çok seviyoruz. O çok yetenekli, neşeli birisi. Biz sadece birlikte bu projede yer almak, çok eğlenmek ve harika bir film çekmek istedik. Yapımcılar da ben de Justin’in oynamasını istedik, çünkü rolün tam ona göre olduğunu biliyorduk.”

Haberin Devamı

ZOR YILLAR GEÇİRDİM

“Kimsenin beni tanımadığı, oldukça zor yıllar da geçirdim. Bu dünyada ünlü olmadan da ayakta kalmak ne demek, çok iyi biliyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!