Simge Sağın evleniyor mu?

Güncelleme Tarihi:

Simge Sağın evleniyor mu
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2016 22:32

‘Miş Miş’ isimli şarkısı ile bu yıla damgasını vuran Simge Sağın evlilik ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcı ne zaman evleniyor? Muhabirlerin “yeni yılda evlilik var mı?” sorusuna bakın ne cevap verdi. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Müzisyen bir babanın kızı olma avantajı ile uzun yıllar boyunca müzikle iç içe yaşayan şarkıcı Simge Sağın ‘Miş Miş’ isimli ilk şarkısı ile müzik piyasasına başarılı bir giriş yaptı.

Miş Miş ile müzik dünyasına damga vuran güzel ve başarılı şarkıcı Simge Sağın, evlilik planlarını hayranları ile paylaştı.

İstanbul gecelerinde eğlenmeye çıkan Sağın, kendisinin takip eden gazetecilerin sorularını yanıtladı. İlk olarak yeni şarkısının detaylarını veren güzel şarkıcı evlilik ile ilgili önemli bilgiler de verdi.

Yeni single çalışmasının 90’lı yıllardan esintiler taşıdığını ifade eden Sağın, şarkının ne hızlı ne de yavaş bir tempoya sahip olduğunu belirtirken her yaştan dinleyiciye hitap ettiğini dile getirdi.

Simge Sağın evleniyor mu

Haberin Devamı

Evliliğe Sıcak Bakıyor!

Basın mensuplarıyla yaptığı kısa sohbetin ardından evlilik ile ilgili düşüncelerini paylaştı. Özel hayatıyla ilgili merak edilenleri de kısa bir şekilde anlatan güzel şarkıcı uzun süredir aşk yaşadığı Ozan Bayraşa ile evliliğe doğru gittiklerini, çok yakın bir zamanda nikah masasına oturabileceklerinin sinyalini verdi.

Gazeteciler ile yaptığı bu kısa sohbetin ardından bir mekanda sahne alan şarkıcı, Berksan ile gelenlere unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!