Salyangoz sabunu faydaları nelerdir? Neye iyi gelir? Salyangoz sabunu ne işe yarar ve nasıl kullanılır?

Güncelleme Tarihi:

Salyangoz sabunu faydaları nelerdir Neye iyi gelir Salyangoz sabunu ne işe yarar ve nasıl kullanılır
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2022 17:37

Yüzdeki sivilce oluşumlarını önleyen salyangoz sabunu deriyi de yeniler. Salyangoz sabunu içeriğinde bulunan Allantoin sayesinde yüzdeki sivilce izlerini de yok etmeye yardımcı olur. Cilgi gençleştiren salyangoz sabunu ciltte meydana gelen sarkmaları önler. Salyangoz sabunu faydaları nelerdir? Neye iyi gelir? Salyangoz sabunu ne işe yarar ve nasıl kullanılır ayrıntıları ile derledik.

Haberin Devamı

Salyangoz sabunu, cildi gençleştirerek hücrelerin yenilenmesini sağlar. Yara izlerini de gidermeye yarayan salyangoz sabunu düzenli kullanıldığı takdirde leke ve izleri yok eder. Her cilt tipine uygun olan salyangoz sabunu cilt sorunlarını önlemeye de yardımcı olması ile bilinir.

SALYANGOZ SABUNU FAYDALARI NELERDİR?

Salyangoz sabunu güneş lekelerini gidermeye yardımcı olur.

Cildi yenileyen salyangoz sabunu yeni hücre oluşumunu sağlar.

Salyangoz sabunu düzenli kullanımda vücutta yer alan kanserli hücreler ile savaşır.

Ciltte kolajen ve elastin üretimini arttıran salyangoz sabunu cilde de yenilemektedir.

İçeriğinde cilt için çok sayıda önemli madde bulunan salyangoz sabunu cilde ışıltı katar.

Salyangoz sabunu doğal bir yapıya sahip olduğu için cilde yönelik bir zararı bulunmaz.

Haberin Devamı

Cildi gençleştiren salyangoz sabunu ince kırışıklıkları da zamanla yok eder.

NEYE İYİ GELİR?

Salyangoz sabunu doğal yapısı sayesinde cildi besler. Akne oluşumunu önlemeye yardım eden salyangoz sabunu cildi de beyazlatır. Salyangoz sabunu, ciltteki lekelenmelerin de giderilmesini sağlar. Salyangoz sabunu cilt hasarlarını gidermeye iyi gelir. Onarıcı bir etkiye sahip olan salyangoz sabunu tüm cilt tipleri için kullanılabilir. Cilt yüzeyini iyice temizleyen salyangoz sabunu yüzdeki lekelenmelerin giderilmesine iyi gelir. Yaşlanma karşıtı olan salyangoz sabunu yüzdeki kırışıklıkların giderilmesine de iyi gelir.

SALYANGOZ SABUNU NE İŞE YARAR?

Salyangoz sabunu ciltteki lekelenmeleri gidererek cildin nem dengesini sağlar. İçeriğindeki A ve C vitaminleri nedeniyle salyangoz sabunu kuru ciltleri nemlendirir. Tahriş olan ciltleri kendine getirmeye yardımcı olan salyangoz sabunu sivilce ve akne oluşumunu da engeller. Allontin ile kolajen içeren salyangoz sabunu cildin yanı sıra saçlar için de kullanılabilir.

Saç derisindeki tahrişleri önlemeye yarayan salyangoz sabunu sedef lekelerini de giderebilir. Salyangoz sabunu kepek oluşumunu önleyerek daha sağlıklı ve gür saçlar çıkmasını sağlar. Salyangoz sabunu, başa yapışan ve pul pul olan kuru kepeklerin giderilmesini sağlar. Mantar ya da sedef gibi hastalıkların etkilerini de en aza indirir. Salyangoz sabunu düzenli kullanıldığı takdirde kepekleri iyileştirmeye yarar.

NASIL KULLANILIR?

Doğal bir etkiye sahip olan salyangoz sabunu, ıslak yüze uygulanır. Islanan yüz salyangoz sabunu ile masaj yapılarak köpürtülür. İyice masaj yapılarak köpüren sabun cildi derinlemesine temizler. Salyangoz sabunu masaj yapılarak tüm yüze yayıldıktan sonra bol su ile durulanır. Durulama suyu mutlaka ılık olmalıdır. Salyangoz sabunu ıslak saça uygulanabilir. Ilık suyla ıslanan saça salyangoz sabunu sürülerek iyice köpürmesi sağlanır. Salyangoz sabunu saç diplerine masaj yapılarak yedirildikten sonra ılık su ile durulanır.

SALYANGOZ SABUNUNUN CİLDE YARARLARI NELERDİR?

Salyangoz sabunu cildi güneşin zararlı UV ışınlarından korumaktadır. Salyangoz sabunu yüzde 92 oranında su içerdiği için cildi derinlemesine nemlendirir. Yüksek miktarda protein ve hyaluronik asit içeren salyangoz sabunu cildi korur. Cildi derinlemesine temizleyen salyangoz sabunu cildi onarır. Cildi derinlemesine temizleyen salyangoz sabunu akne ve sivilceleri de yok eder.

Yaşlanma karşıtı olan salyangoz sabunu ciltteki kırışıklıkları da gidermektedir. Gözenekleri sıkılaştıran salyangoz sabunu cildin ihtiyacı olan elastikiyeti de sağlar. Cildi tedavi eden salyangoz sabunu cilde parlaklık kazandırır. Salyangoz sabunu, iltihaplı ve tahriş olmuş cildi iyileştirir. Hasar gören cildi tedavi etmeye yardımcı olur.

 

BAKMADAN GEÇME!