Op. Dr. Bülent Cihantimur yazdı: Fat Juice ile yağ transferi

Güncelleme Tarihi:

Op. Dr. Bülent Cihantimur yazdı: Fat Juice ile  yağ transferi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2023 07:41

Yağ transferi konusunda çoğu kişinin kafasının karışık olduğunun farkındayım.

Haberin Devamı

Bu yüzden yağ enjeksiyonlarının ne olduğuna, neden ve nasıl yapıldığına hep beraber bakalım istiyorum.
Yağ transferi bugün estetik cerrahide, pek çok alanda kullanılıyor. En fazla hacim kaybı yaşayan ya da doğuştan hacimsiz olan bölgelere bir nevi organik dolgu uygulaması olarak tercih ediliyor...
Bölgesel olarak ele aldığımızda ise yağ transferini meme, dudak, popo büyütme, yüz gibi pek çok alanda kullanabiliyoruz.
İşlemi aslında, bedendeki mevcut yağın, vücudun ön planda olması arzu edilen yere transferi şeklinde özetleyebiliriz.
Kısaca yabancı herhangi bir şey kullanılmadan, bedendeki yağın yeri değiştirilir.
Söz gelimi karından çekilir, popoya veya memeye aktarılır.
Bu sayede hem o alan hacim kazanır, diğer alansa hacim kaybeder ve arzu edilen bir kontür hattına sahip olur...

Haberin Devamı

Yağ transferindeki en önemli konu kök hücre!

Buraya kadar her şey çok bilimsel, her şey çok akılcı... Fakat vücuttan çekilen doku, yaşayan bir dokudur ve transfer edilme süreci, transferi sırasında başından geçenler, yağ dokusunun içindeki bazı maddelerin ölmesine ve hatta gereksiz pek çok maddenin de nakledilmesine sebep olur.
Bu da zamanla dolgunluğun kaybına işarettir, kısaca başarısız bir işlem ortaya çıkar. Cildinizin ihtiyacı olan gençleşme ve yenilenme faktörleri kendi yağ dokunuzda saklı. Cildin hücre büyütme ve canlandırma özelliklerinden yararlanan Fat Juice; gençleştirici akıllı hücrelerin kişinin kendi yağ dokusunda saklı olduğu gerçeğinden yola çıkarak geliştirdiğim bir uygulama.
Yani kısaca, yağı sıkıştırarak, elde edilen suyun kullanılması işlemi olarak açıklayabileceğimiz fat juice ile ihtiyacımız olan hücreleri maksimum düzeyde kullanabiliyoruz. Çünkü vücuttan alınan yağı, su haline getirdiğimiz zaman kullanabileceğiniz alanlar da artış gösteriyor.
Fat Juice, cildimiz üzerindeki ölü hücrelerin yenilenmesini sağlıyor. Bu iyileştirici tedavinin, uygulama yapıldıktan birkaç saat sonra etkilerini görmeye başlıyorsunuz. Yöntemin esas amacı, uygulama yapılan bölgeyi gençleştirmek, yenilemek, tazelemek ve ciltte rejeneratif etkiyi, yani doku onarımını gerçekleştirmek...
Rejeneratif tedaviler, bugün tıp dünyasındaki en gözde konuların başında geliyor. Yaraların iyileşme sürecini destekleyen ve doku oluşumuna katkı sağladığı bilinen bu tedaviler sadece estetik tıpta ve dermatolojide değil, ortopedi ve kardiyovasküler tıp alanlarında da sıkça kullanılıyor. Fat Juice ayrıca doku onarıcı ve yenileyici özelliği ile vücutta yara, yanık ve izleri gidermede, aynı zamanda ameliyat sonrası iyileşmeyi hızlandırmada etki gösteriyor.
30-40 dakikada gençleştiriyor
Fat Juice, kişinin kendi vücudundaki yağlardan, genel anestezi gerektirmeden, lokal uyuşturma yöntemiyle alınıyor.
Uygulama sonrası kişilerde hızlı şekilde iyileşme gözlemleniyor ve hastanede yatmaya gerek kalmıyor. 30-40 dakika süren bu uygulamanın en büyük avantajı ise sizi gençleştirmesi, cildinizi taze ve canlı göstermesi.
Bu yöntemin başlıca kullanım alanları arasında, ciltte yenilenme ve gençleştirme gerektiren tüm uygulamaları sayabiliriz. Ameliyat sonrası izlerin iyileşmesi, kronik yara tedavileri, anti-aging uygulamalar, leke tedavileri ve ciltteki yanık yaraların iyileşmesi de ilk sıralarda sayılabilir.

Haberin Devamı

Doğum, yaşlanma ve menopoz

Kadınlarda cinsel aktivitenin güçlenmesini, bölgenin gençleşmesini ve orgazm kalitesinin artmasını sağlayan B-Shot uygulaması da bu alanda öne çıkan yöntemlerden.
Kadınlar yaşlandıkça genital bölgelerinde bazı fiziksel rahatsızlıklar yaşayabiliyor.
Doğum, yaşlanma veya menopozun genel etkileri vajinal kuruluk, kaşıntı veya tahrişe neden olabiliyor. Tüm vajinal rahatsızlıklar cinselliği de etkiliyor ve cinsel aktivitelerden zevk almayı zorlaştırıyor.
Bahsettiğimiz doğal süreçlerin yanı sıra stres ve güncel yaşam sorunları çok genç yaşlarda bile orgazm olamama veya yoğunluğuyla ilgili sorunları tetikleyebiliyor.
Fat Juice ile hazırlanan ve B-Shot tedavisinde kök hücrelerin yoğunluğunun artırılıyor ve vajinal bölgeye uygun enjeksiyonuyla vajinal dokunun iyileştirilmesine ve onarılmasına yardımcı oluyor. Bu da orgazmın kalitesini artırıyor.
Hem sertleşme hem de erken boşalma sorunlarına çare oluyor!
Penisin sertleşmemesi ve erken boşalma çoğu erkeğin öncelikli sorunları arasında yer alıyor. Bu sorunları çözmek için geleneksel yağ transferi yerine Fat Juice tedavisi öneriliyor.
Böylece transfer edilen yağ dokusunun canlılığı artırılıyor.
Fat Juice, bölgenin hassasiyetini de yükselterek hem sertleşme hem de erken boşalma sorunlarına çare oluyor.
Bu prosedür dokuyu daha ince ve daha esnek hale getirerek geleneksel yöntemlerin aksine topaklanma komplikasyonunun önüne geçiyor.
Yöntem sonrası tedavi edilen bölge neredeyse hiç yara izi kalmadan iyileşiyor.
Fat Juice B-Shot penis büyütme ameliyatı ile birlikte de yapılabiliyor.

BAKMADAN GEÇME!