Kol bölgesindeki tüylenme nasıl giderilebilir?

Güncelleme Tarihi:

Kol bölgesindeki tüylenme nasıl giderilebilir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2016 20:46

Kol bölgesindeki tüyler koyu renkli ve sık olduğunda rahatsızlık verici olabilmektedir. Pratik yöntemlerle tüylerden kurtulmak mümkündür.

Haberin Devamı

Kol altı veya kollarda aşırı tüylenme estetik açıdan bir kadın için rahatsızlık verici olabilir. Ancak teknoloji sayesinde günümüzde, ağda ve tıraşın yanı sıra lazer epilasyon yöntemleri de kullanılmaktadır.

Kol bölgesindeki tüylenme nasıl giderilebilir

Kol bölgesindeki tüylerden kurtulmak için neler yapılabilir?

Birçok kadın kol tüylerinden rahatsız duymaktadır. Lazer epilasyon tüyleri yok etmekte kullanılan en etkili yöntemdir. Ancak bunun dışında ağda ve sarartma da çokça tercih edilmektedir.  Sarartma yöntemi daha çok, papatya suyu yada oksijen ile uygulanmaktadır. Oksijenli suya batırılan bir pamukla kollar silinir ve bir süre bekletilir. Bir süre sonra tüylerin rengi sarıya dönecektir.

Haberin Devamı

Kol bölgesinde lazer epilasyon kullanmak zararlı mıdır?

Kol altında lenf bezleri bulunduğundan ve bu bölgede cilt daha hassas olduğundan genel olarak epilasyon yaptırma konusunda kararsızlıklar yaşanabilir. Ancak lazer epilasyonlar cilt altında değil derinin en üst tabakasına uygulandığından herhangi bir zararı görülmemiştir ve bu nedenle vücudun tüm bölgelerinde olduğu gibi yüz bölgesinde bile rahatlıkla uygulanmaktadır. Ayrıca kol altı ve kol bölgesinde çok çabuk ve etkili sonuçlar alınmaktadır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!