Kızına ilik nakli için yardım bekliyor

Güncelleme Tarihi:

Kızına ilik nakli için yardım bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2008 10:30

Siirt'te bir baba, talasemi hastası kızının tedavisi için gereken 13 bin YTL'yi toplamak için hayırseverlerden yardım bekliyor.

Doğan Gergen, kendisinin de askerlik görevi sonrasında epilepsi olduğunu, bir süre önce ise 7 yaşındaki kızına talasemi teşhisi konulduğunu söyledi.

Kızının Ankara Dışkapı Çocuk Hastanesinde tedavi olduğunu, doktorların ilik nakli yapılması gerektiğini söylediğini belirten Gergen, “30 bin YTL olan tedavi masrafının 17 bin YTL'sini topladım. Kalan 13 bin YTL için hayırseverlerden yardım bekliyorum” dedi.

Kızının yaşayabilmesi için ilik naklinin şart olduğunu anlatan Gergen, şunları kaydetti:

“İlik nakli için 30 bin YTL gerekiyor. Emniyet ve jandarma teşkilatları, özel hastane, bazı eczacı ve doktorların desteğiyle 17 bin YTL topladım. Kalan 13 bin YTL için hayırseverlerin desteğini bekliyorum. Bu destek verilmediği takdirde 7 yaşındaki kızım göz göre göre ölecek. Ben hastalığımı düşünmüyorum, sadece kızımı düşünüyorum.”

Gergen, arkadaşlarının kızı için Türkiye İş Bankası Trabzon Şubesinde 2072629 No'lu hesap açtığını kaydederek, isteyenlerin kendisine 0535 734 13 78 numaralı telefondan ulaşabileceklerini bildirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!