Kiraz detoksuyla toksinlere veda

Güncelleme Tarihi:

Kiraz detoksuyla toksinlere veda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2012 00:00

Kışın artan kilo ve ödemlerden yaz aylarının nimetleriyle kurtulmak istemez misiniz? Üstelik sadece üç günlük bir programla! Kiraz detoksu sayesinde yaza hayalini kurduğunuz formda girebilirsiniz.

Haberin Devamı

Kiraz detoksuyla toksinlere veda

Kirazın faydaları saymakla bitmez. İdrar söktürücü özelliğiyle böbreklerin dostu olan kiraz, vücudu zehirli maddelerden temizler. Yapısında bulunan kinik asitle böbreklerin taş ve kum yapmasını önlediği ve varsa zamanla döktüğü, ayrıca safra kesesi taşının dökülmesine yardımcı olduğu da bilinmektedir. Vücuttaki fazla suyun atılmasıyla, dolaylı olarak zayıflamaya yardımcı olur.


Kirazda 12-25 miligram arasında antosiyanin bulunmakta ve bu maddenin ağrı kesici etkisinin aspirinden 10 kat daha fazla olduğu bilinmektedir. Günde 20 kiraz yemek, bir aspirin almakla eşdeğer görülüyor. Tabii bu arada kirazın doğal bir ağrı kesici olduğunu da belirtmekte fayda var.

Haberin Devamı


Bu kadar fazla olumlu özelliği bir arada tutan kirazı yaz aylarının belli dönemlerinde bolca tüketmek gerekir. Tabii doğal, GDO’suz ve hibrit tohumlardan uzak üretilmiş kirazdan bahsediyoruz. Ve size, hem kirazdan maksimum verimi almanız hem de kışın kirlerinden arınmanız için üç günlük “kiraz detoksu”nu öneriyoruz.

 

SİZ DE MERAK ETTİKLERİNİZİ SORUN, AHMET MARANKİ CEVAPLASIN


KİRAZ DETOKSU SIRASINDA YAPILMASI GEREKENLER


1- Kiraz detoksuna başlamadan üç gün önce, detoksun etkisini artırmak amacıyla hayvansal gıdalar (kırmızı et, tavuk eti, yumurta, süt ve süt ürünleri gibi), kızartma, konsantre gıda, siyah çay, asitli içecekler ve beyaz ekmek tüketmemeye özen gösterilmelidir.

2- Detoks süresi boyunca her gece yatmadan önce yarım kahve fincanı zeytinyağı ve taze sıkılmış limon suyu karışımı içilmesi tavsiye edilir.


KİRAZ DETOKSU NASIL YAPILIR?

 

18-19 ve 20 Haziran günlerinde uygulanacak program aşağıdaki gibidir:
Kahvaltı: 3 bardak bitki çayı ve kilosu 60-70 arasında olanlar 500 gram, 70’ten fazla olanlar ise 1000 gram kiraz tüketmeli.
Öğle: 3 bardak bitki çayı ve kilosu 60-70 arasında olanlar 500 gram, 70’ten fazla olanlar ise 1000 gram kiraz tüketmeli.
Akşam (Gün batımı sonrası): 3 bardak bitki çayı ve kilosu 60-70 arasında olanlar 500 gram, 70’ten fazla olanlar ise 1000 gram kiraz tüketmeli.
Üç gün boyunca devam eden kiraz detoksunda, her öğünde en az 3 fincan yeşil çay ya da muhtelif bitki çayları (biberiye, karabaş, kantaron ve adaçayı) ve PH seviyesi yüksek, kaliteli, alkali sular bolca tüketilmelidir (En az 1,5-2 litre). Bitki çaylarında tatlandırıcı olarak sadece çiçek balı kullanılmalıdır.
Kiraz seçerken çok tatlı olan Napolyon kirazı yerine daha doğal, sarımtırak, beyaz ve küçük kirazlar tercih edilmelidir.

 

Haberin Devamı

KİRAZ BULAMAYAN KARPUZU DENESİN

 

Kiraza kolay ulaşamayanlar, “karpuz detoksu” ile de aynı şekilde kışın kirlerinden arınıp bedenlerinden toksin ve ödemleri atabilir. Karpuz detoksu, temmuz-ağustos aylarında ve eylül ayına denk gelen aydınlık dolunay günlerinde (13-14-15’inde) uygulanabilir. (Karpuz mevsimi uzun olduğundan.)
Karpuz detoksuna başlamadan üç gün önce, detoksun etkisini artırmak amacıyla hayvansal gıdalar (kırmızı et, tavuk eti, yumurta, süt ve süt ürünleri gibi), kızartma, konsantre gıda, siyah çay, asitli içecekler ve beyaz ekmek tüketilmemeli. İki detoks arasında geçen sürede de bu kurala uyulmalıdır.


KARPUZ DETOKSU NASIL YAPILIR?

Haberin Devamı


/images/100/0x0/55eab60df018fbb8f891d229
Kahvaltı: 3 bardak bitki çayı ve kilosu 60-70 arasında olanlar 500 gram, 70’ten fazla olanlar ise 1000 gram karpuz tüketmeli.
Öğle: 3 bardak bitki çayı ve kilosu 60-70 arasında olanlar 500 gram, 70’ten fazla olanlar ise 1000 gram karpuz tüketmeli.
Akşam (Gün batımı sonrası): 3 bardak bitki çayı ve kilosu 60-70 arasında olanlar 500 gram, 70’ten fazla olanlar ise 1000 gram karpuz tüketmeli.
Üç gün boyunca devam eden karpuz detoksunda, her öğünde en az 3 fincan yeşil çay ya da muhtelif bitki çayları (biberiye, karabaş, kantaron, adaçayı, papatya vs.) ve pH seviyesi yüksek, kaliteli, alkali sular bolca tüketilmelidir (En az 1,5–2 litre.) Bitki çaylarında tatlandırıcı olarak sadece çiçek balı kullanılmalıdır.

Haberin Devamı


BEDEN TEMİZLİĞİ


Kozmik Beden Temizliği, yılda iki defa, kozmozdaki ayın çekim kuvvetinden istifade edilerek ilkbahar ve sonbaharda yapılması önerilen bir uygulamadır. İlkbaharda (dolunayın aydınlık döneminde) mart, nisan, mayıs; sonbaharda (dolunayın karanlık döneminde) ise eylül, ekim, kasım aylarında, ayın gökteki hareketine göre, ayın 9’uncu günü beklenir. Ay dünyamızdaki suları çeker. Tabii ki bedenimizdeki suları da çekecektir. 15. gün dolunayda Kozmik Beden Temizliği yapılarak, karaciğer, safra ve kalın bağırsak temizliği yapılmış olur. Kozmik Beden Temizliği sonrasında kan değerlerinden bağışıklık sistemine olağanüstü değişiklikler yaşanır.

Haberin Devamı


Ruhsal ve bedensel arınma metotlarının yapıldığı “Kozmik Beden Temizliği&Detoks”, hızlı kilo vermek amacıyla değil, toksinlerden arınmak ve sağlıklı yaşam formüllerini öğrenip daha kaliteli yaşayabilmek için uygulanan programlardır.


Programın başarıya ulaşmasında iki önemli kriterden biri, uygulama süresince tüketilen kozmik içecektir. Yeri gelmişken, şifalı kozmik içeceğimizin tarifini sizlerle paylaşıyoruz.

 

'BİTKİLERİN EFENDİSİ' SORULARINIZI YANITLIYOR / WEB TV

 

İŞTE KOZMİK İÇECEK

 

Her sabah içerek güne zinde başlayın...

- %40 Kırmızı pancar,
- %30 Havuç,
- %20 Doğal elma,
- %5 Maydanoz,
- %5 Dereotu,
Ispanak, tere, turp ve kereviz dönüşümlü olarak %5 oranında kullanılabilir. Unutmayın, sebze temizleyici, meyve besleyicidir.

 

ÖNEMLİ NOT: Hastalıkları tedavi etmek, 1219 sayılı Tababet Kanunu’na göre sadece hekimlerin görevidir. Hürriyet aracılığıyla elinize ulaşan bu bilgiler, sağlıklı yaşam tavsiyeleridir. Kürlerde ve metin içerisinde geçen bitkilerin kullanımından önce, adı geçen bitkilere alerjiniz olup olmadığını kontrol ettirdikten sonra kullanmanız tavsiye edilir.

 

HEMOROİD İÇİN BİTKİSEL REÇETELER

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!