Kilonun anahtarı bitkiler

Güncelleme Tarihi:

Kilonun anahtarı bitkiler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2012 15:51

Kilo vermek için sıkı diyetlerle, bedene eziyet etmek, "açlık grevi" yapmak gerekli değil! Ülkemiz doğasında yetişen bazı otlardan yardım alarak bu eziyeti çekmeyin!

Haberin Devamı

Herbalium Bitki Merkezi kurucusu Volkan Kurt, doÄŸanın kudretli gücünü  kullananların yanılmadığını söylüyor. Etkili bir ÅŸekilde yaÄŸ yakan ÅŸifalı bitkilerden söz eden uzman, vücuttaki aşırı yaÄŸları yok etme savaşında bitkilerin baÅŸarısının kanıtlandığını belirtiyor.  "Herhangi bir kimyasal katkı olmadan kurutulan bitkilerden gerçek kilo verdirici daha iyi hiçbir ÅŸey yoktur" görüşünü savunan Kurt, bu bitkisel gücün, sadece zayıflamaya deÄŸil,  saÄŸlıklı bir vücudu korumaya da yardımcı olduÄŸunu ifade ediyor.Â

VÃœCUT BÄ°TKÄ°LERÄ° GENETÄ°K OLARAK OLUMLU ALGILIYOR


Kurt,Â

"Her türlü çözüm doğada insanlara sunulmuş. Bizler doğal bitki araştırmacıları olarak, bu doğru bitkileri hiçbir kimyasal işlemden geçirmeden, saf haliyle işleyerek öğütüyoruz" bilgisini veriyor.

Haberin Devamı


Peki bitkiler kilo kaybında nasıl yardım saÄŸlıyor?Â


"Kilo kaybı sürecinin ana anahtarı bitkilerde. En eski ve sadık tedavi yöntemi olarak kabul edilen bitkisel yolların kabulu yüzlerce yıl önceye dayalı. Evrendeki doğal süreçler insanın genlerinde saklı.  Sonuçta vücut bitkileri genetik olarak olumlu  algılar. Doğadaki katkısız otlar vücutta aykırı giden ne varsa düzenliyor" yanıtını veriyor.

Volkan Kurt'a göre, bitkiler aynı zamanda bütün bedene pozitif enerj yayıyor: "Pozitif düşünce pozitif enerjiyi oluşturuyor ve yavaş yavaş kalıcı kilo kaybı zihne yerleşiyor.. Otlar, enerji seviyesini artırarak beynin normal işleyişini geri getiriyor. Canlılık ve tazelik kazanan beden daha pozitif düşünce üretiyor, kilo vermeye istek artıyor."

DOĞANIN GÜCÜ

Bu iyileÅŸtirici güç, uzun zaman anneannelerin bilgeliÄŸinin bir parçası olduÄŸunu belirten Kurt, "Biz modern dünyanın insanına bu yönde yardım saÄŸlamak üzere çalışıyoruz. Artık bu dünyada  tercih artık doÄŸanın gücüdür. Günümüzde kilolardan gerçek alamda kurtulma ve gençleÅŸme yolları artık doÄŸal mekanizmaların çalışmasına dayanmalı. Hayatın doÄŸal harikalarını keÅŸfe yardımcı olan bütün yolları insanlara sunmak. onların kilo sorununa çözüm bulduÄŸunu görmek gerçekten insana huzur veren bir duygu" diyor.  Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!