Kardeşine de kavuştu

Güncelleme Tarihi:

Kardeşine de kavuştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2012 00:00

Akdeniz Üniversitesi'nde Türkiye'nin dördüncü yüz nakli yapılan Turan Çolak'a refakat edecek kardeşi Muammer Çolak, Antalya'ya geldi.

Haberin Devamı

İzmir'de çiftçilikle uğraşan Muammer Çolak, 19 yaşındaki Tevfik Yılmaz'ın yüzünün nakledildiği 34 yaşındaki ağabeyi ile ilgilenmek için hastaneye geldi.

 

Muammer Çolak, ağabeyinin bugüne kadar hiç düşünmedikleri bir operasyon geçirdiğini söyledi.
Ağabeyinin küçük yaştan itibaren yüzünün yanık olduğunu anımsatan Muammer Çolak, “Biz durumuna alışmıştık, ama toplumda çocuklar ondan çekiniyordu. Tabi o da bundan dolayı sıkıntılar yaşıyordu” dedi.

 

Ağabeyinin yüz nakli olacağı haberini ilk duyduğunda çok heyecanlandığını ve sevindiğini dile getiren Çolak, yakınlarının da Turan Çolak'ı merak ettiğini ifade etti.
Yakınlarının ağabeyinin yüzünün nasıl olduğunu, tamamen değişip değişmediğini sorduklarını anlatan Çolak, ağabeyini en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde memleketlerine götürmek istediklerini kaydetti.

 

Haberin Devamı

Ağabeyinin bekar olduğunu hatırlatan Muammer Çolak, “Birkaç defa kız istedik, ama yüzünden dolayı olmadı. Tek isteği mutlu bir aile kurmak. Yeni yüzüyle bu isteğini gerçekleştireceğini umut ediyorum” diye konuştu.

 

Muammer Çolak, hastanede ağabeyi ile kendisinin ilgileneceğini kaydetti. AK Parti Kiraz İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz da, daha önce Turan Çolak'ın annesini hastaneye getirdiklerini, şimdi de iki kardeşi kavuşturacaklarını söyledi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!