Kanserden kurtuldu ama...

Güncelleme Tarihi:

Kanserden kurtuldu ama...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2008 10:40

Muş Alparslan Üniversitesi Meslek Yüksekokulu öğrencisi Yeşim Tulgar, yakalandığı kanser hastalığından kurtulduktan sonra yarım kalan eğitimini tamamlayarak mezun oldu.

MUŞ (A.A) - 17.06.2008 - Alparslan Üniversitesi Meslek Yüksekokulunun 2007-2008 akademik yılı mezuniyet töreni yapıldı.
Törende, diploma alan öğrenciler arasında 1 yıl önce bacağında yumuşak doku tümörü teşhisi konan ve İstanbul'da bir süre gördüğü tedavi sonucu sağlığına kavuşan 27 yaşındaki Yeşim Tulgar da vardı.

Hastalığın pençesinden kurtularak eğitimini tamamlamanın mutluluğunu yaşayan Tulgar, hastalığın kendisini yaşama azminden koparmadığını, büyük mücadeleler vererek sağlığına kavuştuğunu söyledi.

Hastalığa yakalandığında okulundan geri kalmanın üzüntüsünü yaşadığını dile getiren Tulgar, “Ancak hastalıktan bir gün kurtulup okuluma geri döneceğime inanıyordum. Hayallerimi gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum” diye konuştu.

Muş Alparslan Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Nihat Demir de Tulgar'ın ders danışmanı olduğunu belirterek, “Tulgar'ın hastalığı ortaya çıktığında çok üzülmüştük, ama bugün sağlığına kavuşmuş olmanın yanı sıra onu diploma alırken görmek bizi çok mutlu etti” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!