Güneş taşı faydaları ve özellikleri nelerdir? Ne işe yarar? Güneş taşı nasıl temizlenir?

Güncelleme Tarihi:

Güneş taşı faydaları ve özellikleri nelerdir Ne işe yarar Güneş taşı nasıl temizlenir
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2022 16:27

Şans, bereket, mutluluk ve bolluk getiren taş olarak bilinen Güneş taşı vücutta yer alan tüm çakraların da temizlenmesini sağlar. Olumlu duygulara yer açan güneş taşı, kaygı ve endişe bozukluklarını da iyileştirmektedir. Güneş taşı faydaları ve özellikleri nelerdir? Ne işe yarar? Güneş taşı nasıl temizlenir? Tüm ayrıntıları ile sizler için derledik.

Haberin Devamı

Güneş taşı özgürlük duygusunu ortaya çıkarırken bağımsızlığı de sembolize eder. Depresyon ve umutsuzluk durumunu ortadan kaldıran güneş taşı önemli bir antidepresan olarak kullanılır. Korku, endişe ve stres gibi duyguları ortadan kaldıran güneş taşı kişinin güvenini arttırmaya yarar. Güneş taşı başarısızlık gibi bazı durumları da ortadan kaldırmaktadır.

Güneş Taşı Faydaları Nelerdir?

Güneş taşı sevgisiz kişileri sevgi dolu bir hale dönüştürmektedir.

Güneş taşı kişinin kendine olan öz güvenini arttırır.

Liderlik taşı olarak da bilinen güneş taşı korku ve stres gibi olumsuz duyguları yok eder.

Bastırılan duyguları serbest bırakmayı sağlayan güneş taşı aurayı güçlendirmektedir.

Aşk ve bereketi getiren güneş taşı sevgiyi arttıracaktır.

Güneş taşı genellikle başarısızlık gibi ümitsiz durumları da ortadan kaldırır.

Haberin Devamı

Güneş taşı, iletişim sorunlarını çözerek etkili iletişim kurmayı sağlar.

İçgüdüleri doğru şekilde çalıştıran güneş taşı sakral çakranın gelişmesini sağlar.

Güneş taşı uykuda kabus görmeyi de engeller.

Şans taşı olarak bilinen güneş taşı kişinin talihini açmaya yarar.

Güneş Taşı Özellikleri Nelerdir?

Güneş taşı turuncu ve altın rengi karışımı bir ışıltıya sahip olması ile bilinir. Bereket taşı olarak bilinen güneş taşı magmatik kayaların arasından çıkarılmaktadır. Bu taşın ortasında keskin bir ışık bulunur. Güneş taşının kenarlarına doğru ise ışık giderek dağılır. Güneş taşının kimyasal yapısında kalsiyum, alüminyum silikat ve sodyum bulunmaktadır.

Sertlik derecesi 6 olan güneş taşı yeşil, gri ve şeffaf renkli olmaktadır. Güneş taşlarının çoğu ise sarı, turuncu ve kızıl tonlarında da olabilir. Güneş taşı çok dayanıklı bir yapıya sahip olması ile bilinmektedir. Güneş taşı çok nadir olarak bulunmaktadır. Bereket ve şans getirmesi ile bilinen güneş taşı Hindistan, Finlandiya ve Sibirya gibi ülkelerden çıkarılmaktadır.

Güneş Taşı Ne İşe Yarar?

Oldukça özel olan güneş taşı yaşama sevincini yükselterek mutluluk verir. Sezgileri ve 6. hissi geliştiren güneş taşı ruhsal dinginlik sağlar. Kök ve kalp çakralarını açan güneş taşı tüm çakralar üzerinde çok büyük bir etkiye sahiptir. Güneş taşı iyi huyları ortaya çıkarırken sevgi aşılamaktadır.

Güneş Taşı Nasıl Temizlenir?

Güneş taşının temizlenmesi için ilk alındığında taşın enerjisinin topraklanması gerekmektedir. Güneş taşı enerjisinin topraklanması için taşın her kullanımında temizlik işleminin yenilenmesi gerekmektedir. Güneş taşı gibi doğal taşların temizlenmesi için topraklanması gerekmektedir. Ayrıca güneş taşı soğuk suyun içerisine deniz tuzu atıldıktan sonra bu su içerisinde bir gün kadar bekletilebilir. Güneş taşı suyun içerisinde bir gece boyunca bekletildiği takdirde arınmış olacaktır. Temizlenen güneş taşı dokunulduğu anda soğuk ve çok pozitif bir enerji verecektir.

Güneş Taşı Bakımı Nasıl Yapılmalıdır?

Doğal taşlar arasında yer alan güneş taşı sert bir yapıya sahip olsa da güçlü darbelere dayanabilir. Güneş taşının zarar görmemesi için kadife keselere konulması gerekmektedir. Kadife keseler içerisine birden fazla güneş taşı konulmamalıdır. Kadife kesede birden fazla güneş taşı yer alırsa birbirine zarar verebilir. Her taşın kendine ait olan bir enerjisi bulunur. Güneş taşı da kullanıldıktan sonra mutlaka temizlenerek kaldırılmalıdır. Güneş taşı herhangi bir darbe almaması için özenle yumuşak yerlerde tutulmalıdır. Güneş taşının doğal yapısı da bozulmamalıdır.

 

 

BAKMADAN GEÇME!