Genç kıza tedavi müjdesi

Güncelleme Tarihi:

Genç kıza tedavi müjdesi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2015 15:03

Antalya’nın Alanya İlçesi’nde oturan 15 yaşındaki C.Ş.’nin arkadaş ortamında başladığı uyuşturucu alışkınlığından kurtulmak için yaptığı çağrı kamu kurumlarını harekete geçirdi.

Haberin Devamı

“Kurtulmak, tedavi olmak istiyorum. Nefes alamıyorum ve gittikçe kötüleşiyorum. Uyuşturucu maddeyi hala arkadaş ortamından bulmaya çalışıyorum” diyen C.Ş.’nin tedavi edilmesi için Antalya Halk Sağlığı Müdürlüğü başta olmak üzere ilgili tüm kurumlara talimat verildiğini açıklayan Antalya Vali Yardımcısı Hüseyin Ece, “Devlet üzerine düşeni yapıyor” dedi.

Genç kıza tedavi müjdesi
15 YAŞINDA UYUŞTURUCU BATAĞINDA

EMNİYET ÇALIŞIYOR

Vali Yardımcısı Ece, madde bağımlısı olduğunu söyleyen C.Ş.’nin tedavisi ile ilgili Alanya’daki birimlerin de harekete geçirildiğini belirtirken, Antalya Emniyet Müdürlülüğü de kendi birimleri üzerinden C.Ş.’nin durumunun tespiti konusunda çalışma başlattı. Emniyet birimlerinden şu açıklama yapıldı: “Bu kızımızın daha önce de tedavi altına alındığı ancak tedaviyi tamamlayamadığı bilgisini aldık. Biz yeniden harekete geçerek tedavi sürecinin başlatılması konusunda ilgili birimlerle temasa geçtik. Süreç içinde aileye gereken tüm destek verilecek.”

Haberin Devamı

Genç kıza tedavi müjdesi


BAKMADAN GEÇME!