Genç kadına vahşi saldırı

Güncelleme Tarihi:

Genç kadına vahşi saldırı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2016 13:26

Kolombiyalı Natalia Ponce de Leon evde otururken kapısı çaldı, kalkıp kapıyı açtı. O an Kolombiya'da kaydedilen en vahşi asit saldırılarından birinin kurbanı oldu.

Haberin Devamı

AYNI ACIYI 2 KERE YAŞADI

Natalia isimli genç kadın birçok insanın hayatı boyunca 1 kez yaşayabileceği bir kazayı 2 kere yaşadı. 3 yaşındayken bir arabanın altında kalan Natalia'nın yüzü arabanın egzozundan yandı. Bu olaydan sonra hayatını hep cildine dikkat ederek geçirdi. Natalia yıllarca güneşlenmedi, evde otururken bile perdeleri kapatarak yaşadı. 

30 yıl sonra ise genç kadın için benzeri bir olay ikinci kez gerçekleşti. Natalia’ın kendisine aşık olduğunu söyleyen komşusu Jonathan Vega genç kadının üzerine yanıcı bir madde döktü. Maddenin üzerine dökülmesiyle çığlık atmayan başlayan kadını annesi Julia Gutierrez de Pineres hemen ambulansı aradı.

Genç kadına vahşi saldırı

Haberin Devamı

Natalia Ponce o günü şöyle anlatıyor “Jonathan bir anda üzerime bir şeyler attı. Ben yanmaya başladım ve çığlık çığlığa bağırıyordum.”  

HASTANEDE HAFTALAR GEÇİRDİ

Olay sonrasında Natalia’ın annesi Julia Gutierrez de Pineres şöyle diyor “O gün neredeyse öldü zannettim. Çığlık atmaya başlamasıyla üzerindekileri çıkarmaya başladım ve hemen ambulansı aradım.”  Hastaneye kaldırılan Natalia burada haftalar geçirdi. Onlarca ameliyat geçirdi ve çok daha fazla ameliyat onu bekliyor. 

Genç kadına vahşi saldırı

EN BÜYÜK KORKUSU KÖR OLMAKTI

Natalia’ın en büyük korkusu kör olmaktı çünkü göz kapakları yoktu. Doktorlar genç kadının görebilmesi için ellerinden geleni yaptılar. Dört kez ameliyat oldu ve bu süreçte çok zorlandı. Natalia görme yeteneğini kaybetmedi ancak olabilme ihtimalinin bile onu hala çok endişelendirdiğini söyledi.

Genç kadına vahşi saldırı

AYNA KORKUSU

Yaşadığı olaydan sonra ayna da ilk defa kendini gören Natalia kendini tanıyamadığını söylüyor. “Aynaya ilk baktığımda neredeyse ölüyordum. Kendimi tanıyamadım. Adeta bir canavar gibi gözüküyordum. Kendi kendime bu böyle devam etmez dedim ve defalarca intiharı düşündüm. Fakat daha sonra ailem bana her konuda destek oldu ve düşüncemden vazgeçtim. Aynalarla barıştım.”

Haberin Devamı

Genç kadına vahşi saldırı

“NEYSE Kİ HİÇBİR ŞEY KAYBETMEDİM”

Yaşadığı olaydan sonra azmi ile doktorları kendine hayran bırakan Natalia “Neyse ki hiçbir şey kaybetmedim. Ben özelliklerimi, gözlerimi, burnumu, ellerimi, kulaklarımı kaybetmedim. Benim hala bir cildim ve ifadem var." dedi. Genç kadın geriye kalan ameliyatlarını da olup çok daha iyi olacağını gelecek sene daha iyi gözükeceğini söylüyor.

Genç kadına vahşi saldırı

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!