Estetik ve Güzellik Danışmanı Damla Demir Yılmaz yazdı: Doğal estetik

Güncelleme Tarihi:

Estetik ve Güzellik Danışmanı Damla Demir Yılmaz yazdı: Doğal estetik
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2024 08:04

Doğal estetik, doğal güzellik ve estetik anlayışının birleşimidir. Doğal estetik, insanların sahip oldukları güzelliklerini vurgulamayı ve doğal özelliklerini korumayı hedefler.

Haberin Devamı

Doğal estetik, gerektiği kadar dozda yapılan küçük dokunuşları kapsar.
Örneğin zamanla kalitesini yitirmiş ya da yağlanmaya yüz tutmuş bir boyun bölgesi, ameliyatsız, kişilerin günlük sosyal hayatını etkilemeyen uygulamalarla düzeltilebilir.
Bu, sağlıklı bir yaşam tarzı, dengeli beslenme, düzenli egzersiz ve doğal bakım ürünleri kullanmayı içerir. Bu yaklaşım, insanların başkalaşmadan kendilerini iyi hissetmelerini ve doğal güzelliklerini en iyi şekilde ortaya çıkarmalarını sağlar.
Doğal estetik, herkesin kendi doğal güzelliklerini keşfetmesine ve onları kabul etmesine olanak tanır. Herkesin farklı bir güzellik anlayışı vardır ve herkes birbirinden farklı olduğu için uygulama dozları ve teknikleri de değişmelidir.
Doğal estetik, sadece dış görünümle ilgili değildir... Önemi bilimsel ve görsel anlamda da kanıtlanmış iç güzellikle de ilgilidir. İçsel olarak sağlıklı olmak, pozitif bir ruh hali ve kendine saygı da doğal estetiğin önemli bir unsurudur.
Sonuç olarak, doğal estetik, insanların doğal güzelliklerini korumayı ve vurgulamayı hedefleyen bir yaklaşımdır.
Yani ihtiyaç duyulduğu kadar yapılan ölçülü müdahaleler insanlara daha kabul edilir bir estetik anlayışı sunuyor.
Dökülmeye başlamış, seyrelmeye yüz tutmuş saçlar, eski görüntüsüne göre incelen dudaklar, yerçekime bağlı düşmeye başlayan kaşlar, zamanla nemini kaybetmiş ciltlere yapılacak uygulamalar, özelikle kendisine biraz bakmak isteyenler için ilk adım olabilir.

Haberin Devamı

2024 güzellik trendi

Saçlar dağınık ama doğal, göz makyajında nude tonlar, şeffaf rimeller, doğal renkte göz kalemleriyle 2023’ün son zamanları bize 2024’de yumuşak ve temiz bir güzellik ritüeli için göz kırptı.
Ama bu doğala dönüşte aksesuvarlar için aynı şeyi söylemeyeceğiz diye düşünüyorum.
Aynı anda birden fazla kullanılan taşlı, gold kalın kolye ve küpeler beraberinde hoş şapkalarla desteklenecek.
Her stilin tamamlayıcısı çantalar da daha kullanıma yönelik hacimli olacak gibi duruyor.
Daha fazla unsuru da ancak büyük umutlar ve enerjiyle girdiğimiz 2024 yılı boyunca göreceğiz...

BAKMADAN GEÇME!