Cinsel gücü artırmak isterken dıolandırıldı

Güncelleme Tarihi:

Cinsel gücü artırmak isterken dıolandırıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2007 13:12

GAZETEDE gördüğü reklama kanarak, geciktirici ve cinsel gücü arttırıcı ilaç siparişi veren maden işçisi 42 yaşındaki C.T., kendisine içerisinde gazete parçalarının olduğu kutunun gelmesi üzerine, ‘dolandırıldığı’ gerekçesiyle Tüketici Hakları Derneği Zonguldak Şubesi'ne başvurdu. Dernek Başkanı Ali Topaloğlu, paranın iadesi için çalışma başlattıklarını söyledi.

Türkiye Taşkömürü Kurumu’nda çalışan maden işçisi C.T., bir seks shop mağazasının gazetedeki ilanını görerek, cinsel gücü arttırıcı ve geciktirici ilaç siparişi verdi. 65 YTL’yi mağazanın hesabına yatıran C.T., kargoyla gelen kutunun içerisinden gazete parçalarının çıkması üzerine mağazanın yetkililerini aradı. Kredi kartı bilgilerini veren C.T., hesabından 800 YTL daha çekildiğini belirledi.. Bunun üzerine C.T., Tüketici Hakları Derneği’ne giderek şikayetçi oldu.

SAVCILIĞA BAŞVURULACAK

Dernek başkanı Ali Topaloğlu, C.T.’nin şikayetini değerlendirdiklerini ve Güvenoğlu isimli mağazaya ihtar yazısı yazdıklarını belirterek, şunları söyledi:

“Mağdur C.T., gazetedeki ilandan ürün beğenerek telefonla siparişi vermiş ve 65 YTL’yi hesaba yatırmış. Kendisine içi gazete parçaları dolu bir kutu gelmiş. Bunun üzerine tüketicimiz mağazayı telefonla aramış ve mağaza elamanları kendisine yanlış paket gönderdiklerini söyleyerek kredi kartı varsa hemen ilgili bankamatiğe gittiğinde parasının iade edileceğini belirtmişler. C.T. bankamatiğe gittiğinde, hesabından 800 YTL’nin de mağazanın hesabına aktarıldığını farketmiş. C.T., bize başvurdu. Parasının ödenmesi için mağazaya ihtar yazısı yazdık. Ancak şu ana kadar bir cevap gelmedi. Biz de konuyu Tüketici Sorunları Hakem Heyeti’ne ilettik. C.T.’nin parasını ödenmesini isteyeceğiz. Bu olmadığı taktirde Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunacağız ve mağazanın ithal belgesinin iptali için de ilgili bakanlıklara başvuracağız. Ayrıca tüketici C.T.’nin icraya başvurma hakkı da bulunuyor”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!