Ameliyatını canlı izletecek

Güncelleme Tarihi:

Ameliyatını canlı izletecek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2013 00:00

Diyarbakır, Haziran’ın ilk günü önemli bir toplantıya ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin Kulak Burun Boğaz uzmanları “burun” başlığıyla  bir araya geliyor. Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Süreyya Şeneldir tarafından kurulan Burun Okulu ilk şehir dışı sınıfını Diyarbakır’da açıyor.


İki bölgenin Kulak Burun Boğaz uzmanları için ders zili sabah erken çalacak. Burun Okulu Diyarbakır sınıfında ilk olarak Okul Başkanı Op. Dr. Süreyya Şeneldir’in moderatörlüğünde fikir ve bilgi paylaşımı olacak.

 

CANLI AMELİYAT ÖRNEK OLACAK

 

Daha sonra ders zili canlı cerrahi için çalacak. KBB Uzmanı Op. Dr. Süreyya Şeneldir’in yapacağı ameliyat toplantı katılımcısı hekimlerin olduğu salona canlı olarak verilecek. 

Katılımcı hekimler operasyon sırasında ameliyathaneye soru yöneltebilecek ve bu sayede de aynı vaka üzerinde operasyon sırasında fikir paylaşımı sağlanabilecek.
Burun Okulu, bugüne kadar internet sitesi üzerinden katılımcıların paylaştığı ameliyat videolarıyla “burun” konusunda önemli bir paylaşım alanı oluşturdu.
İstanbul’da düzenlenen toplantılarda da burun okulu Türkiye’nin dört bir yanından KBB uzmanlarını misafir etti.

Haberin Devamı


İlk şehir dışı sınıfını Diyarbakır’da açan Burun Okulu’na Batman, Siirt, Bingöl, Mardin, Elazığ, Malatya, Şanlıurfa, Van ve Şırnak’tan Kulak Burun Boğaz Uzmanları katılacak.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!